Dikkat Ettigim Bir Nokta .. =]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat Ettigim Bir Nokta .. =]
Bundan Iki Ay Once Hatta Yazin Diyeyim .. Yada 1, 1,5 Ay Once Diyeyimm .. =]

Windows Phone Genel & Destek

Bolumunde ; Papakudioflu, BulutsuzGece, Ben Ve Nicklerini Hatirlamadigim 3 - 5 Diger Arkadas ..

Sadece Etkindiler Ve Bolume Bakiyordular ..

Simdi Dikkat Ettimde .. Hergun Birileri Bu Bolume Bakiyor, Ve Etkin Oluyor ..

Bu Guzel Birsey .. Oyle Zannediyorumki Windows Phone Dogru Yolda .. =]

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

ecel54

ecel54

Üye
Ben pek mesaj yazmasamda sürekli izliyordur, her mesajı okuyordum :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bundan Iki Ay Once Hatta Yazin Diyeyim .. Yada 1, 1,5 Ay Once Diyeyimm .. =]

Windows Phone Genel & Destek

Bolumunde ; Papakudioflu, BulutsuzGece, Ben Ve Nicklerini Hatirlamadigim 3 - 5 Diger Arkadas ..

Sadece Etkindiler Ve Bolume Bakiyordular ..

Simdi Dikkat Ettimde .. Hergun Birileri Bu Bolume Bakiyor, Ve Etkin Oluyor ..

Bu Guzel Birsey .. Oyle Zannediyorumki Windows Phone Dogru Yolda .. =]

Ben bunu geçen bir mesajımda yazdım zaten,nokia ya bukadar ön yargı oluşmuşken vede ios ve android bukadar revaç ta iken wp nin bukadar öne çıkması ve beğenilmesi gerçekten başarı,her sayfa yenilemede mutlaka birkaçtane de olsa wp bölümüne haber yada yorum gelmiş oluyor.bence nokia iyi yolda,androide geçmiş olsaydı kötü yola düşmüş olurdu bence:)

nanotex

nanotex

Üye
Dostum ben önceden htc bölümündeydim ama kimse yoktu 2-3 kişi dışında. Ama burda sizinleyim artık.. Kimse beni farketmedi mi :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elinde olsun veya olmasın, WP'ye ve WP telefonlara gönül verenler olarak hepimiz birbirinden güzel ve faydalı paylaşımlarda bulunmaya, WP'yi ve özelliklerini mümkün olduğunca öğrenmeye, öğrenirken de tanıtmaya çalışıyoruz.

Yapılan birbirinden güzel ve ilginç paylaşımlar, açılan ilgi çekici konular ister istemez günden güne tüm forumun dikkatini çekiyor.

Önümüzdeki günlerde WP8'li telefonlar yaygınlaştıkça burası "iğne atsan yere düşmez" moduna geçecektir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
acuxx

acuxx

Üye
wp8 i ve lumiaları duyduğum zaman burayada bakmaya başladım ve 4 çekirdekli lumia alcam

amcalu1

amcalu1

Üye
Etkin olmaya çalışıyorum

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
bende 4-5 yıldır istisnasız her gün takılırım bu siteye ama pek mesaj yazmam. Lumia 900 aldıktan sonra sürekli bu bölümdeyim. 1aya kalmaz herkes bu bölümde olur merak etmeyin :)

genpoker

genpoker

Üye
ben daha bu bolumu "diger os"lar bolumundeyken takip etmeye başlamiştim şimdi ise kendi başina bi bolum oldu ve bi cok insan bolumu takip ediyor

komando04

komando04

Üye
12yıldır symbian kullanıyorum ve bu geçis yine nokia ve wp olacak sonucta nokia diye buradayım

IVI-Elia

Üye
Ben de yazın başından beri Symbian^3 forumundan buraya kaydım.Kendi forumuma sadece 3 defa girdm.Buraya hergün griyorum(Maalesef okul başladığı için bu mümkün olmuyor :()

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bunlar daha birşey değil arkadaşlar sinemanın tanıtımını izleyen bu kadarsa seyredenlerin sayısını tahmin edin.
29 ekime kadar izleyen sayısı 3-5 veya en fazla 10 kişi oluyordu şimdi 25 -30 arası telefonlar ele geçerse 80 - 100 - 500 diye gidecek inşallah:oke:

m542tf

m542tf

Üye
çok oldu burayı takip edeli çok

korsan638

korsan638

Üye
arkadaslar birsey sorcam yardimci olursaniz sevinirim... Lumia 800 icin wp 7.8 dagitildi mi ? Yada şoyle diyeyim... Ben italyada yaşiyorum şuan cihazimi wp7.8 e guncelleyebilirmiyim ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaslar birsey sorcam yardimci olursaniz sevinirim... Lumia 800 icin wp 7.8 dagitildi mi ? Yada şoyle diyeyim... Ben italyada yaşiyorum şuan cihazimi wp7.8 e guncelleyebilirmiyim ?

hayir wp7.8 guncellemesi henuz yayinlanmadi. Lumia800 icin guncel yazilim 7.10.8779 kodlu surum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt