DİKKAT! Bundan Sonra Belle...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni konu açılmasını isteyenler galiba daha çok?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu konuda Belle hariç her şey konuşulmuş.

bu konuda onlarca arkadasımız forumumuza güzel bi paylasım hediye edebilmek için gecelerce uyumadan çalıştılar bunuda unutmayalım lütfen

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aleranol

aleranol

Üye
acaba belle den sonra symbian 3 2 ye ayrılır belle ve anna olarak merak ettim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
acaba belle den sonra symbian 3 2 ye ayrılır belle ve anna olarak merak ettim.
Belle'den sonra Anna kullanan telefon kalmayacak ki. Zaten Orijinal Belle'de de Bu ürün Symbian^3 temellidir yazıyor :oke:

aleranol

aleranol

Üye
belki güncelemeyen yada bilgisi olmayan olur diye düşündüm ama gerçekten saçma olurdu :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
cok isabetli bi karar bıktık valla ya :kotu:

saruman_me

saruman_me

Üye
bu gün bi müftülüğe gittim ordaki imam arkadaşlar dahi belle muhabeti yapıyor yok artık dedim=)

serinaga

serinaga

Üye
TAM isabet olmuş Sensation kardeş. Bence basit bir başlıkla belle konusu açılıp sabitlenmeli ve diğer çoğu başlıklar da silinmeli. Bana sorarsan konu başlığı ”GÜNCEL Belle Soru ve Yorum” olabilir ...

Otuz

Üye
kardeşim gınami geldi yoksa yoksa kıskanıyormusun senin konuların bu kadar ilgi görmeyince alla alla bırak milleti kafasına göre takılsınlar sane ne oluyor bizde oyle insanlar sayesinde bilgi alıyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen:oke:Biri de benim:D

üçgece uyumadan bişeyler yapmaya calışırken kafayı toparlamak için biraz muhabbet olsun şu anda o konu sayesinde üyeler arasında daha samimi bir orram oldugunu kimse inkar edemez sonuçta kural koycaksak kuralkar insan odaklı üyeleri foruma çeken kurallar olmalı tabi düzensizligi ve seviyesizligide önleemeli forum hepimizin arkadaslar

SilentOne

SilentOne

Üye
şükür sonunda bende bole birşey bekliyorum sonunda duygularımı biri hisseti yaw :D

pRime.

pRime.

Üye
kardeşim gınami geldi yoksa yoksa kıskanıyormusun senin konuların bu kadar ilgi görmeyince alla alla bırak milleti kafasına göre takılsınlar sane ne oluyor bizde oyle insanlar sayesinde bilgi alıyoruz

Sane ne oluyor yahu? Adamlara bak ya konu kirliliği hoşlarına gidiyor resmen!

----------Eklendi @ 07:57:51 ---------- Yazıldı @ 07:56:35 ----------

Yeni konu açılmasını isteyenler galiba daha çok?

Yeni konuya gerek yok bence Kurtuluş abinin konusundan devam edilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt