Dijital Saat widget Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Dijital Saat widget Türkçe
Selam Arkadaşlar. modifiye edilmiş bir çok dijital saat arayüzü var.fakat tele yükleyince widgetlerde saat ingilizce olarak beliriyordu. (Clock, digital) bu olayı sonunda çözdüm. Türkçe olarak orjinal gibi yükleyebilirsiniz. ayrıca modlar için digitalclock.o0000 dosyasını veriyorum. rofs2 içinde private/200159c0/install/digitalclock_2003489e/xuikon/00/ içindeki ile değiştirin.yok flash atmak istemiyorsanız ekteki sis dosyasını yüklemeniz ve teli yeniden başlatmanız yeterli. ben saati ve tarihi beyaz renk yaptım. güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: mmb7982

hakan_710

hakan_710

Üye
bu konuyu zaten ben paylaştım tüm widgetler türkçe ve çalışır durumda symbian^3 widget bölümüne bakmanızı tavsiye ederim

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
dostum dikkat ettiysen orjinal saatin editlenmiş olanı.arka planını şeffaf yaptım. saatin rengi beyaz.farklı renklerde de düzenleyebilirim. orjinal saati editleyince clock,digital oluyordu. ben orjinaliyle birebir ve Saat, dijital olarak yaptım. widgetler bölümündeki saat böyle şeffaf, kenarlarıda beyaz halkalı mı? dilersen saatin rengini ve arka planını değiştirebilirim.

mmb7982

mmb7982

Üye
eline sağlık kardeşim

one2one2

one2one2

Üye
tesekkurler

SilentOne

SilentOne

Üye
:tşk:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

helppo

helppo

Üye
güncelleştirme hatası

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ufukcan74

ufukcan74

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt