Scrollable News Widget v2.1.2 (Kaydırılabilir Haber Widget'i) Türkçe Bab-ı Umut

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Scrollable News Widget v2.1.2 (Kaydırılabilir Haber Widget'i) Türkçe Bab-ı Umut

Gereken Android sürümü: 3.1 ve üzeri

3.1 ve üzeri cihazlarda kullanabileceğiniz pratik ve son derece güzel bir haber widgeti uygulamasıdır. Uygulamanın amacı, cihazınızın ana ekranına sizin daha önce tanımladığınız RSS adreslerinden haber çekme özelliği.
Genel Özellikleri arasında kayıtlı RSS besleme adreslerini dışa aktarabilme ve dilediğiniz zaman yine içe aktarma seçeneği
Uygulama çevirisinde, uygulama ismi "Kaydırılabilir Haberler" olarak değiştirildi, türkçeye çeviri bana aittir. (Bab-ı Umut)

Not: Bu uygulamanın daha yeni bir sürümü olan 3.1.2 olanı mevcuttur. Ama ana ekrana widget eklerken hata veriyor. Sürüm güncellemesi çıktığında inşallah onunla da ilgilenirim.

Kurulum ve Kullanım
- Yükleyin ve açın. Uygulamanın ana ekranındaki "Reuters: World News" RSS beslemesini silin gitsin.
- Kendi rss.opml uzantılı dosyanızı içe aktarın veya dilediğiniz bir rss adresini Ara/Sorgula seçenekleri ile bulup ekleyin.
- Cihazınızın ana ekranına boş bir sayfa ekleyin, ardından widgetlere gidip "Kaydırılabilir Haberler" Widgetini bulup ana ekrana sürükleyin.
- Tema bölümünden bir tema seçin, Beslemeler bölümünden görüntülenmesini istediğiniz adresi seçin ardından Tamam tuşuna basın.
Güle güle kullanın.






 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, Buhara15, 'Şeref' ve 1 kişi daha


'Şeref'

Emekli Yönetici
Eline sağlık.. teşekkürler :spr
 


Üst Alt