Digital Generation İle PC'niz Sizin İçin Çalışşın(Günlük 1$ garanti ödeme kanıtlı)

Sponsorlu Bağlantılar

whybae

Üye
    Konu Sahibi
Digital Generation İle PC'niz Sizin İçin Çalışşın(Günlük 1$ garanti ödeme kanıtlı)
Sistem nedir ?

sistem bilgisayarınıza indirdiginiz 1 program ile Arka planda calısarak para Kazandırır.

Program Bilgisayarı kasarmı ?

yok kasmaz arkaplanda calısır 20-30mb ram yemektedir.

Kazanc Durumu Nasıl ?

6 saatte 1 0.25$ kazanırsınız. 24 saatte 1$ etmektedir. Ayrıyetten alacagınız her thread paketleri size ekstra olarak eklenmektedir.

Örnegin : 1 paket ile 0.25 kazanırken 2 paket ile 0.50$ kazanırsınız.

Thread Ücretleri Ne kadar ?

Thread alma ücreti 50$'dir 1 aylıktır Sisteme yeni katılanlara 1 aylık paket hediye edecektir . Bu sayede yatırımsız kazanc elde ediceksiniz.

Ödemeler hakkında bilgi

Minimum ücret : 1$dir Bir dolar yapın direk cekin

Ödemeler payza,paxum,PM ve banka hesaplarına yapılır. Not: paypal için de yakın zamanda ödemeler yapılacakıtır.

Ödeme Kanıtlarım

Üye olduktan sonra, sitede Cep Telefonunuzla onaylama yapıyorsunuz, e-wallet yani e-banka hesaplarınızı giriyorsunuz ödeme almak için gerekli bu. Daha sonra site sizenin ücretsiz bir aylık ''Thread'' vermesi için üye olup giriş yapıp hesabınızı Cep Telefonu ile onayladıktan sonra ''Ticket'' bölümü var , ordan ''New Ticket'' diyoruz ve

I am new member and also verifyed through my mobile that is +905............ now kindly active my trial thread

Şeklinde kendi onaylı cep telefon numaramızı yazarak Admin 'e gönderiyoruz, en geç 48 içersinde ücretsiz Thread 'ımız hesabımızda. Ardından Download bölümünden progamı indiriyoruz ve kuruyoruz bilgisayarımız ve açıyoruz. Program açık kaldıkça kazanmaya başlıyorsunuz. Bu ücretsiz Thread 1 aylık sadece , isterseniz paketler halinde Thread alıp kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Ayrıca program virüs falan içermemektedir.. AVG kullanıyorum ben hiç bir sorun çıkmadı, işletim sisteminizi çok az kullanır, arka planda çalışırken bilgisayarınızı kasmaz. Merak ettiikleriniz olursa burdan dilim döndüğünce cevaplamaya çalışırım

messevim

messevim

Üye
program in arka planda çalışması için pc de internet bağlantısı olması gerekiyor değil mi ?

whybae

Üye
    Konu Sahibi
evet program gün içersinde farklı saatlerde scriptler deniyor internet bağlantısıyla, amaa o konuda endişen olmasn bağlantım gidiyo benm bazen 20 dakika sonra geliyor, o sırada kazanmaya devam ediyorum, sonuçta program çalışıp, günlük sisteme bilgi gönderiyor kazanç günlük olarak hesabınıza yansıyor.

skype adresim: whybae

aklınız takılan bir şey olursa yardımcı olabilirm

restmod

restmod

Üye
Yani 24 saat calisacak bilgisayar ee ne anladim o zaman o kadar saat bilgisayari calistirinca zaten 1dolarlik kaybin oluyor

whybae

Üye
    Konu Sahibi
Yani 24 saat calisacak bilgisayar ee ne anladim o zaman o kadar saat bilgisayari calistirinca zaten 1dolarlik kaybin oluyor

1 Thread için günde 1 $ veriyor, 10 Thread al günde 10$ versin :)) her 1 Thread ücreti 50$ ve 365 gün boyunca kullanabiliyorsun bunu.. Siteye üye olduğunda üyeliğini verified yaparsann, sana 30 günlük deneme içn 1 Thread veriyor.

burak1011

Üye
24 saat pc acık duracakta gidip thread alcaım da bence kısaca kasıkla verip kepçeyle alan bir sistem

Üst Alt