Dıgıphone t828 oyun yüklemek %100 çalışıyor(çince)

yalan söylemeyin bari çalışmıyor işte

çok sağol.. dg 66 da çalıştı

ganga584

Üye
brader ben indirdim hafıza kartınada attım fakat oyunu acmıyor sadece ilet taşı felan onlar var ac felan yok nasıl acarım hangi dosyaya atmam gerekir yardım edermsn ??

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
sizde sağolun

arkadaş acil dıgıphoneye oyun nasıl yüklenir reimli olarak anlata bilirmisin lütfen acilllllllllllllllllllllll

yha bilader yapabilsek bascaz butonada yapamıoz nasıl yapılır bir bilgi

yha bu oyun nasıl yüklenecek kardeş
ACİL.........................................ACİL...................................

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

yha bilader yapabilsek bascaz butonada yapamıoz nasıl yapılır bir bilgi

ben açık anlattım,dediğim gibi her telefonda olacak diye birşey yok..nerde takıldıysan söyle yardımcı olmaya çalışıyım

yha bu oyun nasıl yüklenecek kardeş
ACİL.........................................ACİL...................................

nerde takıldıysan söyle yardımcı olmaya çalışıyım

MARTEXX

Üye
birader oyunları yükeldim virüs çıktıkesinlikle yüklemeyin telofon ekranı arada beyaz oluyo

MARTEXX

Üye
beyler yüklemeyin virüslü dosya telefon bozuldu bu arada format atmayı bilen yazsın telefon formatlık oldu

Arkadaşım hangi klasöre atıcam ben bu oyunları yada nasıl yüklücem teledonda aç secenegi gelmiyor en üste ilet secenegi geliyor

kinasli

Üye
saolasın kardeş bide bi soru sorcam ben digiphone E711 kullanıyorum ne internet var ne bi uygulama Var Allah Rızası için yardım

bayzaza

Üye
teşekkürler gerçekten çalışıyor