digiphone alırken bir kez daha düşünün

Sponsorlu Bağlantılar

mcgyver24

Üye
Kullandığım Digiphone E711 4yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok.. Telefoncudan java yüklettim.. Msn dahi var.
 


Noxeble

Üye
Hala çin kullanan varmı ülkemizde ilk çıktıgında gerçekten çok tutuldu çinler görüntü olarak çok hoşlar içleri öyle değil bana sorarsanız çin işi digiphonemi alırsın yoka orjinal ama takoz 6600 mı diye direk cevabım hazır 6600 orjinal telefon digiphone gibi bozulma riski yok çok sağlam. ayrıca digiphoneden kaç milyonlarca fazla uygulaması var digiphonede dandik java oyunları oynarsın mahjong gibi çin oyunları anca.
 
kol@j

kol@j

Üye
bence bu işin digiphone la alakası yok... telefonu değiştirmeleri gerekiyor...
üç arızadan sonra böyle bir tüketici hakkı var....

ne kadar çin malı olursa olsun...
bu kadar arıza vermesi markasından değil üretimindeki çatlaktandır...
 

Noxeble

Üye
Zaten bizde öyle diyoruz çin işi demek ne anlamı getiriyo sana kaliteli filanmı. :ehe
 

pusula61

Üye
Dıgıphone DX6 telefonunu geçen hafta aldım...İkinci hatta geçersiz Sim Hatası veriyor.Ime sorunu dediler yei güncellememi gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim ??
 
H.DURGUT

H.DURGUT

Üye
bende de digiphone dg 27 var alalı bi ay oldu benimde basıma geldi servisini aradım yollayın yazılım gunceleyelim dediler 3 gun içinde telefonum geri geldi fakat telefonun ufak bi sorunu vardı ona bakmamıslar ses ksık kıskık gidiyoodu bazen tekrar aradım servisini onlar teklif ettiler telefonu sıfıryla değişitireceklerini gold elektronik bende bugun yollayacam inşş sorun cıkmaz sözlerinde dururlar guncelemede sorun cıkmıyor klanlama olmasın dedim oyle değil dediler ımeil sorgulamasında ithalat fırmasının kaydı yazıyo fakat farklı bi firma marka yazmıyo ama sorun yok sanıırm servisiyle irtibata gec eger servisin gold elektron
kse 3 gunde telefon elinde diğer sevriler sanıırm 1 2 ay bekletiyo:oke::oke:
 

cdcleaner

Üye
Arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarınızı okudum. Digiphone D80 alacağım alacağım yer çift hattın aynı anda aktif olduğunu söylüyorlar. İnternetten araştırdım tek işlemci diyor. Satıcı çift diyor. Hangisi doğru bilen varsa bir yorum yapsın.
 


Üst Alt