MaxipmaN
Üye
kırmızı artıdır okulda yanlış öğrettiler ozamanSarı + Siyah - dir Ama Neyse![]()
sarıya bağlasan da çalışıyordu sanırım denemek gerekkırmızı artıdır okulda yanlış öğrettiler ozamanSarı + Siyah - dir Ama Neyse![]()
sarıya bağlasan da çalışıyordu sanırım denemek gerekYav Kırmızı Nasıl Oluyor?fandaki siyah ve kırmızı ucunu bul, onlara ufak kablolar tak, pilin de artı kısmı büyük gözüken olmalı ona kırmızı kabloyu değdir, siyah uçlu kabloyu da pilin küçük kısmına değdir, o pil onu çevirir mi bilmem ama dene
Okulda Doğru Öğrettilerde Pc PSUunda Öylekırmızı artıdır okulda yanlış öğrettiler ozamansarıya bağlasan da çalışıyordu sanırım denemek gerek
Sari Siyah +12 Kırmızı Siyah +5geçen sene evde güç kaynağına fanı takar 24v bile verirdim kırmızı ve siyah ileYav Kırmızı Nasıl Oluyor?
Okulda Doğru Öğrettilerde Pc PSUunda ÖyleSari Siyah +12 Kırmızı Siyah +5
aylarca çalıştı sağolsun
genelde 10da kullanırdım, sonra usb fan aldım taktım pcye kedi gibi sesi var 
Ses Bana Göre Değilgeçen sene evde güç kaynağına fanı takar 24v bile verirdim kırmızı ve siyah ileaylarca çalıştı sağolsun
genelde 10da kullanırdım, sonra usb fan aldım taktım pcye kedi gibi sesi var
![]()
Genelde Balkonun Kapısını Açar Müziğide Verir Pcde Otururum 
Timsah Filan Varsa Olabilir Neden Döndürmek İstiyorsunki?HepinizeSonunda anladım bir şeyler. O zaman o kabloları pile değdirebilmek için kesinlikle o plastik şeyleri sökmem lazım değil mi ?
elim çok terliyor iki cs atıyim diyorum yok yazın klimasız idare ettiriyor usb fanSes Bana Göre DeğilGenelde Balkonun Kapısını Açar Müziğide Verir Pcde Otururum
Fanla Olacak İş Değil
![]()

İyi BakalımÖdevim varda Teknoloji Tasarım dersinde bir sistem yapmıştım, ilk yaptığımda sadece Rüzgar gülü kullanmıştım çok uğraşmamak için ama hoca bunu döndür diyince ben de pc fanına başvurdum. Bu arada şimdi anladım, o plastik şeyler jak mış![]()
Cs Demek İyi Bakalımelim çok terliyor iki cs atıyim diyorum yok yazın klimasız idare ettiriyor usb fan![]()

Kardeşim o pilin 1 demiri artı öbürü eksi. Fandaki kablolardan 2 side elektrik akımını ileten kablo siyah ve kırmızı 1 topraklamadır sarı olan. O siyah ve kırmızı kabloları plastikten çıkar pilin uçlarına degdir çalışır..Plastik şey gereksiz onu çıkarıp at. Siyah ve kırmızı kabloyla çalışırsa sarı kabloyu kökünden kes fazlalık yapmasın.... hatta istersen onu usb dende çalıştırırızEvet arkadaşlar bir zamanlar fanı pil ile çalıştırmak ile ilgili konu açmıştım. O zaman anlamıştım nasıl yapacağımı ama şimdi malzemeleri aldım ve kafam karıştı, hiçbir şey anlamadım. Fan ve pil in resmini aşağıya atıyorum. Bir de fanın ucundaki o beyaz yerleri mi bağlayacağız, yoksa fanın kablolarını mı çıkarmalıyız bana bunları anlatabilecek varsa çok mutlu olurum çünkü ödevim var.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)@kemalsen1999Bende severim sevmeseydim demezdimTeşekkürler kardeşimKardeşim diyince fazla samimi oldu ama sorun olmaz değil mi ? Samimi olmayı seviyorum da
![]()
oldumu bi dene