Rainesto
Üye
-
Konu Sahibi
-
geçici olarak ücretsiz oldugu için ekleme geregi duydumAsphalt 8'e gerek yok ki
aldıgım sitede denenmiş ama ben denemedimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsorunsuz çalışıyor mu ?
lumia 620 bile açıyorum 920 hayli hayli açarşuan unlock yapıorum burdakı oyunları yuklemek için sabırsızlanıoyurm : )modern combat bnm mağazada ve phone sitesinde gozukmuyor burdan yukleyınce açlır umarım 920 tel ?
denedimde powertools donuyor bendeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsorunsuz çalışıyor mu ?
oz sorunsuz çalışıyor candy crush saga daha wp için çıkmadıcandy crush saga yok mu henüz ? ayrıca temle run 2 ve oz'da bug var sanırım.
ozda b,r süre sonra yeniden başlıyor koşmaya , belli bir yerden sonra ilk oynanan yere atıyor.oz sorunsuz çalışıyor candy crush saga daha wp için çıkmadı
xapı nerden indirdiniz ben 20 dk oynadım hiç bi sorun olmadı bi hafif kasma oldu menüye dönüp tekrar geldim düzeldiozda b,r süre sonra yeniden başlıyor koşmaya , belli bir yerden sonra ilk oynanan yere atıyor.
unlock konusunda yer alan linklerden. kaldırdım oyunu buradan indirdim. 2'ninde sorunsuzsa eğer linki verebilirmisiniz.hepsini tek tek kontrol ettim çalışmayan oyunlar kaldırıldı
xapı nerden indirdiniz ben 20 dk oynadım hiç bi sorun olmadı bi hafif kasma oldu menüye dönüp tekrar geldim düzeldi
Düzeltilmiş final fantasy eklendi
temple run 2 de sürekli kasma ve oyunda atma var eklemedimunlock konusunda yer alan linklerden. kaldırdım oyunu buradan indirdim. 2'ninde sorunsuzsa eğer linki verebilirmisiniz.
PekiGta san andreası ekleyiniz
youtube var link :sadece oyun değil, uygulamada var mı acaba ? mesela mağazada bulunmayan youtube gibi. facebook messenger falan ?
Rica ederimteşekkür ederim
Eline sağlık kardeşim güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?