Haber Developer Preview İçin Yeni Güncelleme: 8.10.14203.306 (13/11/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu kısayolları çoğaltırlarsa eğer kullanırım. Ama zaten 4 tane kullandıklarıma anca yetiyor. :(

Bu güncelleme ile gördük ki eylem merkezindeki kısayolların sağa doğru kayar hale gelmesi şart oldu :)

• Beğen
Tepkiler: emz
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şu mobil veriyi eklemek bu kadar zormu cidden merak ediyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu güncelleme ile gördük ki eylem merkezindeki kısayolların sağa doğru kayar hale gelmesi şart oldu :)

Olacak...olacak...
Kıpırdanma var ama bi türlü sıçrayamadı :)
İlerleme var ama yavaş yavaş...

W10'da sıçramayı yapacaklar sanırım.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
emz

emz

Üye
Şu mobil veriyi eklemek bu kadar zormu cidden merak ediyorum

Onu oraya koyduğunda google yüzünden ger cihaz için özel bir patent parası ödeyeceksen gerçekten zor. Adamlar nasıl patent olayı olmada yaparızı deniyorlar. Neden kimse bu konuda bundan iki hafta öncesine kadar daha 2-3 G geçişini bile engelleyen ios için kaf etmiyor? Ne farkı var? Ona bizim Nokia cihazların 5 katı parayı veriyorsun sonuç? Bir veri bağlantı hızı bile ayarlanmıyordu. Tekrar geldi millet anca sustu. Sonuç olarak bir tek bu sistem kotu değil. Yerden yere vurmayın o kadarda. Birazda avantajlarını bulun ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Onu oraya koyduğunda google yüzünden ger cihaz için özel bir patent parası ödeyeceksen gerçekten zor. Adamlar nasıl patent olayı olmada yaparızı deniyorlar. Neden kimse bu konuda bundan iki hafta öncesine kadar daha 2-3 G geçişini bile engelleyen ios için kaf etmiyor? Ne farkı var? Ona bizim Nokia cihazların 5 katı parayı veriyorsun sonuç? Bir veri bağlantı hızı bile ayarlanmıyordu. Tekrar geldi millet anca sustu. Sonuç olarak bir tek bu sistem kotu değil. Yerden yere vurmayın o kadarda. Birazda avantajlarını bulun ;)

Mobil verinin henüz gelmemesinin patentle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Update2 ile gelmesi planlanmıştır diye düşünüyorum.
Bekleyip görelim.

emz

emz

Üye
Mobil verinin henüz gelmemesinin patentle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Update2 ile gelmesi planlanmıştır diye düşünüyorum.
Bekleyip görelim.

En son sorulduğunda bahaneleri buydu. Ama bulmuşlardır ne yol. Umudumuz hemen gelmesi. Umarım gdr 2 hızlı gelir. Gerçekten güncelleme istiyorum artık. Sıkıldım bu halinden.:ehe

dakamon

dakamon

Üye
Her şeyde patentli değildir arkadaşlar. Ben bu patent hikayesinin insanları oyalamak için olduğunu düşünmeye başladım. Samsung htc gibi firmalar hatta Apple bile patent parası veriyorken ister fazla ister az ms de versin arkadaş. Versin de kullanıcılarını memnun etsin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar gelmeyenleri anladık da hiçmi bişiy gelmedi,pil tasarrufu hariç.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar gelmeyenleri anladık da hiçmi bişiy gelmedi,pil tasarrufu hariç.

Valla görünürde Pil Tasarrufu dışında değişiklik yok gibi.
Sanırım değişiklik görmek için Update2'yi bekleyeceğiz 1 ay kadar.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Detaylı şeyleri ilerleyen saatlerde yada yatın falan yabancı kaynaklardan öğrenebiliriz

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Valla görünürde Pil Tasarrufu dışında değişiklik yok gibi.
Sanırım değişiklik görmek için Update2'yi bekleyeceğiz 1 ay kadar.

Abi windows central'in haberine göre de sadece bunlar gelmiş . Başka yenilik yok :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ms yi seviyorum,bunların yüzünden bir gözüm açık uyuyorum ki güncelleme geldiğinde kaçırmayayım,bizi sürekli tetikte tutmayı başarıyor:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi windows central'in haberine göre de sadece bunlar gelmiş . Başka yenilik yok :)

Sağlık olsun.
Zaten hemen hepimiz Update2 için bekliyorduk.
Bu Pil Tasarrufu ve bağlantılı sistem güncellemesi arada sürpriz yumurta gibi oldu :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ErturkSahin
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sağlık olsun.
Zaten hemen hepimiz Update2 için bekliyorduk.
Bu Pil Tasarrufu ve bağlantılı sistem güncellemesi arada sürpriz yumurta gibi oldu :kıskıs:

şöyle şeyler görecek miyiz windows 10 da somuru: Arayüz değişikliği şart artık Daha çok özelleştirilebilen ve masaüstü sürümüne benzeyen bir sistem gelir inşallah

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Rainesto
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefonu bugün servisten aldım sabahtan beri güncelleme yüklüyorum . Tesadüf bugün de güncelleme geldi . Olayın özeti olarak :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Sensation
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

şöyle şeyler görecek miyiz windows 10 da somuru: Arayüz değişikliği şart artık Daha çok özelleştirilebilen ve masaüstü sürümüne benzeyen bir sistem gelir inşallah

İnşallah.
W10'da görmek istediklerimiz onlar.
Ancak Nisan'a kadar sabretmemiz gerekecek.
Şimdilik Update2'ye odaklanmakta fayda var.
Ve tabi Ocak-Şubat döneminde tanıtılması muhtemel yeni cihazlara.
(Bir sonraki cihazımla tanışmak için sabırsızlanıyorum :eller:) @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: emz, Dexter Morgan ve Esendağlı
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bide ayarlar>telefon güncellemesi kısmına indirilen güncellemenin saat kaçta kurulmasını kullanıcıya bırakan bir ayar gelmiş

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Esendağlı ve Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnşallah.
W10'da görmek istediklerimiz onlar.
Ancak Nisan'a kadar sabretmemiz gerekecek.
Şimdilik Update2'ye odaklanmakta fayda var.
Ve tabi Ocak-Şubat döneminde tanıtılması muhtemel yeni cihazlara.
(Bir sonraki cihazımla tanışmak için sabırsızlanıyorum :eller:) @papakudioflu
:hmmm

Üst Alt