emz
Üye
Benimki yerli üretim, direk kendi telefonumdan![]()
Şu kısayolları çoğaltırlarsa eğer kullanırım. Ama zaten 4 tane kullandıklarıma anca yetiyor.

Benimki yerli üretim, direk kendi telefonumdan![]()

Şu kısayolları çoğaltırlarsa eğer kullanırım. Ama zaten 4 tane kullandıklarıma anca yetiyor.![]()

Bu güncelleme ile gördük ki eylem merkezindeki kısayolların sağa doğru kayar hale gelmesi şart oldu![]()

Şu mobil veriyi eklemek bu kadar zormu cidden merak ediyorum
Şu mobil veriyi eklemek bu kadar zormu cidden merak ediyorum
Onu oraya koyduğunda google yüzünden ger cihaz için özel bir patent parası ödeyeceksen gerçekten zor. Adamlar nasıl patent olayı olmada yaparızı deniyorlar. Neden kimse bu konuda bundan iki hafta öncesine kadar daha 2-3 G geçişini bile engelleyen ios için kaf etmiyor? Ne farkı var? Ona bizim Nokia cihazların 5 katı parayı veriyorsun sonuç? Bir veri bağlantı hızı bile ayarlanmıyordu. Tekrar geldi millet anca sustu. Sonuç olarak bir tek bu sistem kotu değil. Yerden yere vurmayın o kadarda. Birazda avantajlarını bulun![]()
Mobil verinin henüz gelmemesinin patentle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Update2 ile gelmesi planlanmıştır diye düşünüyorum.
Bekleyip görelim.

Arkadaşlar gelmeyenleri anladık da hiçmi bişiy gelmedi,pil tasarrufu hariç.
Valla görünürde Pil Tasarrufu dışında değişiklik yok gibi.
Sanırım değişiklik görmek için Update2'yi bekleyeceğiz 1 ay kadar.

Abi windows central'in haberine göre de sadece bunlar gelmiş . Başka yenilik yok![]()

Sağlık olsun.
Zaten hemen hepimiz Update2 için bekliyorduk.
Bu Pil Tasarrufu ve bağlantılı sistem güncellemesi arada sürpriz yumurta gibi oldu![]()
Arayüz değişikliği şart artık Daha çok özelleştirilebilen ve masaüstü sürümüne benzeyen bir sistem gelir inşallah
şöyle şeyler görecek miyiz windows 10 daArayüz değişikliği şart artık Daha çok özelleştirilebilen ve masaüstü sürümüne benzeyen bir sistem gelir inşallah
) @papakudiofluİnşallah.
W10'da görmek istediklerimiz onlar.
Ancak Nisan'a kadar sabretmemiz gerekecek.
Şimdilik Update2'ye odaklanmakta fayda var.
Ve tabi Ocak-Şubat döneminde tanıtılması muhtemel yeni cihazlara.
(Bir sonraki cihazımla tanışmak için sabırsızlanıyorum) @papakudioflu