arkadaşlar son güncellemeden sonra telefonumda oyun yada program içersindeyken siyah bi ekran oluşuyor ve simkart takılı değil hatası alıyorum sizlerde de böyle bir sorun var mı ?
son güncelleme sonrası gelen çağrıları cevaplayamıyorum ekran kitleniyor.
explorer sayfa açarken kapanıyor.
biriyle görüştukten sonra gelen aramayı sonlandırmak için ekranı kullanamıyorum sensor algılamadığı için olsa gerek vb can sıkıcı hatalar var arada da ekran dokunmatiği sapıtıyor.
son güncelleme sonrası gelen çağrıları cevaplayamıyorum ekran kitleniyor.
explorer sayfa açarken kapanıyor.
biriyle görüştukten sonra gelen aramayı sonlandırmak için ekranı kullanamıyorum sensor algılamadığı için olsa gerek vb can sıkıcı hatalar var arada da ekran dokunmatiği sapıtıyor.
Eski sistem dosyaları ile uyumsuzluk çıkartıyor ise : EVET
Sonra telefon ağırlaştı tepki vermiyor diye şikayet etmemek gerekiyor.
Denim güncellemesi gelince sıfırlayıp temiz kurulum yapacağım şahsen.
İstediğiniz kadar gülebilirsin.
Farklı değiliz. Prize kombine bilet aldım resmen. Oldum olası batarya konusunda şansım yok En sonunda 3310 alacağım o hale getiriyor akıllı telefonlar....
Bu güncellemenin en önemli özelliği güncelleme dosyasını SD karta indirip SD kart kullanarak güncelleme yüklemeyi mümkün kılması. Microsoft bosuna kritik güncelleme dememiş. @bulutsuzgece @Sensation
Güncellemeler guncellenen kısım kadar olsa süper olacak. Her güncellemede uygulamanın yada oyunun tamamı indiriliyor. Mesela asfalt oyununa iki uç tane araba ekliyorlar güncelleme diye 1 gb oyunu tekrar indiriyoruz. E yuh yani.
Bu güncellemenin en önemli özelliği güncelleme dosyasını SD karta indirip SD kart kullanarak güncelleme yüklemeyi mümkün kılması. Microsoft bosuna kritik güncelleme dememiş. @bulutsuzgece @Sensation
@bulutsuzgece@papakudioflu xda developers'te gezinirken 1520 custom rom yüklemişler yada yüklemeyi başarmışlar pek ingilizcem olmadığı için anlamadım bi bakarsanız