Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Oradan New York a uçak ile geldik
Baktık Caner'in jetinin yakıtı bitmiş, jet yakıtı alalım dedik ana cüzdanları evde unutmuşuz, sonra ara sokaklarda bidonda jet yakıtı aramaya başladık. :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Baktık Caner'in jetinin yakıtı bitmiş, jet yakıtı alalım dedik ana cüzdanları evde unutmuşuz, sonra ara sokaklarda bidonda jet yakıtı aramaya başladık. :ehe
Heryer zombi ile kaplanmısti orada bir tank vardı

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Heryer zombi ile kaplanmısti orada bir tank vardı
Içine bindik baktık vampir gibi bir hortlak var, kaçmaya çalıştık ama kapı kapalıydı :ehe , sonra Caner Kalaşnikof çıkardı ben de ışın kılıcı, sonra...

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Içine bindik baktık vampir gibi bir hortlak var, kaçmaya çalıştık ama kapı kapalıydı :ehe , sonra Caner Kalaşnikof çıkardı ben de ışın kılıcı, sonra...
Kapalı ortamda silah ateslenmesinden ağır işitme kaybına ugrayabilirdik, Ömer'e bitirmesini söyledim

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Kapalı ortamda silah ateslenmesinden ağır işitme kaybına ugrayabilirdik, Ömer'e bitirmesini söyledim
Ama ışın kılıcı ses çıkarmıyordu ve Ömer canavarın işini bitirdi ama ortalık kan golü olmuştu ve jan zehirliydi ve...

Son düzenleme:
.caner.

.caner.

Üye
Ama ışın kılıcı ara çıkarmıyordu ve Ömer canavarın işini bitirdi ama ortalık kan golü olmuştu ve jan zehirliydi ve...
Caner ile Ömer kapıyı tekmeliyordu, vakitleri azdı.
Başka çareleri yoktu, kapıya ateş etmelilerdi...

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Caner ile Ömer kapıyı tekmeliyordu, vakitleri azdı.
Başka çareleri yoktu, kapıya ateş etmelilerdi...
Ve olan oldu ışın kılıcı patladı, Caner daha ateş etmeden ışın kılıcının patlaması yüzünden ikiye bölündü ve sonra...

.caner.

.caner.

Üye
Ve olan oldu ışın kılıcı patladı, Caner daha ateş etmeden ışın kılıcının patlaması yüzünden ikiye bölündü ve sonra...
Sadece bir Ak47 leri ve 30 mermileri kalmıştı, ama koskocaman New York zombi kayniyordu, telsiz yayınları kesilmeden Önce Atlanta nin güvenli olduğu söylenmişti, Atlanta ya gideceklerdi...

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sadece bir Ak47 leri ve 30 mermileri kalmıştı, ama koskocaman New York zombi kayniyordu, telsiz yayınları kesilmeden Önce Atlanta nin güvenli olduğu söylenmişti, Atlanta ya gideceklerdi...
Ve 120 gün sonra...

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Kurtuluruz diye düşündüm ama kapıya baktım anahtar üzerindeydi :ehe , sonra kapıyı açıp çıktık ve jete bindik, sonra Ömer jete Lpg taktırdı... :ehe

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Kurtuluruz diye düşündüm ama kapıya baktım anahtar üzerindeydi :ehe , sonra kapıyı açıp çıktık ve jete bindik, sonra Ömer jete Lpg taktırdı... :ehe
Ve LPG tanki paadı herkes öldü
Atmosfer delindi
Dünyada kıyamet koptu

Üst Alt