.caner.
Üye
Barbara oradaydı, Barbara, su manken olan BarbaraBaktık Adriana Lima orada.
Umursamadık ve havuza geçtik.
Barbara oradaydı, Barbara, su manken olan BarbaraBaktık Adriana Lima orada.
Umursamadık ve havuza geçtik.
Yine umursamadık ama Ajdar'ı görünce korumalarla onu atmaya çalıştım ama korumalar da korktum.Barbara oradaydı, Barbara, su manken olan Barbara

Ajdar a bir muz verdikYine umursamadık ama Ajdar'ı görünce korumalarla onu atmaya çalıştım ama korumalar da korktum.![]()
Sonra, daha çok muz için üzerimize üzerimize geldi.Ajdar a bir muz verdik
Sonra onu Amazon da ki maymunlara yolladıkSonra, daha çok muz için üzerimize üzerimize geldi.
Ama maymunlar bu tipi görünce kaçtı.Sonra onu Amazon da ki maymunlara yolladık

Maymunlar ın nesli tükendi bunun yüzündenAma maymunlar bu tipi görünce kaçtı.![]()
Son maymunları da otelimde 7 yıldız konaklama ile korudum.Maymunlar ın nesli tükendi bunun yüzünden
Sonra hatırladık ki, cüzdanlar Caner'in villasındaydı ve o zaman anladık ki Recep Ivedik Caner'in evine girmiş, sonra...Sonra recep ivedik dusurdugumuz cuzdani getirsi
Recep Ivedigı köpek balıklarına attık onlar bile yemediSonra hatırladık ki, cüzdanlar Caner'in villasındaydı ve o zaman anladık ki Recep Ivedik Caner'in evine girmiş, sonra...
Sonra bize dediki: Osuruktan korksak Aygaz yakmazdık Caner'im dedi, biz iyice korktuk tabi, sonra...Recep Ivedigı köpek balıklarına attık onlar bile yemedi
Bir koku geldi bir koku geldiSonra bize dediki: Osuruktan korksak Aygaz yakmazdık Caner'im dedi, biz iyice korktuk tabi, sonra...
Ses duvarını da aşmış.Bir koku geldi bir koku geldi
Herkes bayılmış
Ama mermi, onun ayı gibi yağ tabakasından geçememiş ve aslında ölmemiş.Caner ak47 si ile Recep ivedik i öldürdü.
Sonra Ömer bir bıçak firlatmis, Reco nun yag tabakasindan sekip canere denk gelmisAma mermi, onun ayı gibi yağ tabakasından geçememiş ve aslında ölmemiş.
Ama Caner'in Ak47'sine denk geldiği için Caner'e birşey olmamış.Sonra Ömer bir bıçak firlatmis, Reco nun yag tabakasindan sekip canere denk gelmis