.caner.
Üye
Oradan New York a uçak ile geldikSonra benim Porsche jeep'im ile Caner'in Villasına kaçtık.
Oradan New York a uçak ile geldikSonra benim Porsche jeep'im ile Caner'in Villasına kaçtık.
Baktık Caner'in jetinin yakıtı bitmiş, jet yakıtı alalım dedik ana cüzdanları evde unutmuşuz, sonra ara sokaklarda bidonda jet yakıtı aramaya başladık.Oradan New York a uçak ile geldik

Heryer zombi ile kaplanmısti orada bir tank vardıBaktık Caner'in jetinin yakıtı bitmiş, jet yakıtı alalım dedik ana cüzdanları evde unutmuşuz, sonra ara sokaklarda bidonda jet yakıtı aramaya başladık.![]()
Içine bindik baktık vampir gibi bir hortlak var, kaçmaya çalıştık ama kapı kapalıydıHeryer zombi ile kaplanmısti orada bir tank vardı
, sonra Caner Kalaşnikof çıkardı ben de ışın kılıcı, sonra...Kapalı ortamda silah ateslenmesinden ağır işitme kaybına ugrayabilirdik, Ömer'e bitirmesini söyledimIçine bindik baktık vampir gibi bir hortlak var, kaçmaya çalıştık ama kapı kapalıydı, sonra Caner Kalaşnikof çıkardı ben de ışın kılıcı, sonra...
Ama ışın kılıcı ses çıkarmıyordu ve Ömer canavarın işini bitirdi ama ortalık kan golü olmuştu ve jan zehirliydi ve...Kapalı ortamda silah ateslenmesinden ağır işitme kaybına ugrayabilirdik, Ömer'e bitirmesini söyledim
Caner ile Ömer kapıyı tekmeliyordu, vakitleri azdı.Ama ışın kılıcı ara çıkarmıyordu ve Ömer canavarın işini bitirdi ama ortalık kan golü olmuştu ve jan zehirliydi ve...
Ve olan oldu ışın kılıcı patladı, Caner daha ateş etmeden ışın kılıcının patlaması yüzünden ikiye bölündü ve sonra...Caner ile Ömer kapıyı tekmeliyordu, vakitleri azdı.
Başka çareleri yoktu, kapıya ateş etmelilerdi...
Sadece bir Ak47 leri ve 30 mermileri kalmıştı, ama koskocaman New York zombi kayniyordu, telsiz yayınları kesilmeden Önce Atlanta nin güvenli olduğu söylenmişti, Atlanta ya gideceklerdi...Ve olan oldu ışın kılıcı patladı, Caner daha ateş etmeden ışın kılıcının patlaması yüzünden ikiye bölündü ve sonra...
Ve 120 gün sonra...Sadece bir Ak47 leri ve 30 mermileri kalmıştı, ama koskocaman New York zombi kayniyordu, telsiz yayınları kesilmeden Önce Atlanta nin güvenli olduğu söylenmişti, Atlanta ya gideceklerdi...
Atlanta ya vardılar, Rick Grimes ile tanıştılarVe 120 gün sonra...
Atlanta ya vardılar, Rick Grimes ile tanıştılarVe 120 gün sonra...
Ve LPG tanki paadı herkes öldüKurtuluruz diye düşündüm ama kapıya baktım anahtar üzerindeydi, sonra kapıyı açıp çıktık ve jete bindik, sonra Ömer jete Lpg taktırdı...
![]()
Caner ve Ömer kurtulmuştuVe LPG tanki paadı herkes öldü
Atmosfer delindi
Dünyada kıyamet koptu
Onlar herkes değildionlar uzaylıydıCaner ve Ömer kurtulmuştu
Zaman makinesini buldular ve olaylar baslamadan once ko zamana döndülerOnlar herkes değildionlar uzaylıydı
Ve birbirerini buldular
Çöperin alevlerin toz toprağın içinde...
Baktılar, sadece zombiler ölmüştü, sonra Caner'in jeti kaskolu olduğu için yaptırdı.Caner ve Ömer kurtulmuştu
Sonra Ömer'in 7 yıldızlı oteline gittik.Baktılar, sadece zombiler ölmüştü, sonra Caner'in jeti kaskolu olduğu için yaptırdı.
Baktık Adriana Lima orada.Sonra Ömer'in 7 yıldızlı oteline gittik.