Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Oda bendim. Ucağı ilk havalimanına acil inis icin carı yaptım. Neyse uzatmayayım ucağı indirdim. Ucaktaki kalan yolcuları baska ucakla gideceğimiz yere gonderdiler. Banada ucağı kurtardığım icin torenle plaket verdiler.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
çok sevindim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
O kadar sevindimki bana plaketi veren adriana limayı ıssız bi adaya kaçırmaya karar verdim. Gece gizlice evine girdim

cukuleaks

Üye
Ohara dedim o nasıl bi tabloydu? Çok deişik bir tabloyla karşı karşıya kaldım :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Adriyana hava sıcak olduğu icin uzerine rahat etmek icin hic bir sey.... Neyse gorduklerim karsısında kucuk şoku atlatıp kendime geldim ve planımı uygulamaya basladım.

cukuleaks

Üye
birde bişey söylemek istiyorum fok balıklarının derdi çok .....

reaurora

reaurora

Üye
böyle söyleyerek belkide saçmalamıştım. çünkü bu yaptığım işe daha önce kimse kalkışmamıştı.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Adriana uyurken odasındaydım ve duvardaki kız arkadasıyla cekilmis fotorafı aldım. Odadan cıktım. Mutfakta dolaptan su aldım ve bir bardak su ictim. adriana bir cinlik yapmak aklıma geldi. Bunu uygulamaya karar verdim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ona öyle bir şey yapacaktımki hiç unutamayacaktı :naughty:

ne yaptım dersininiz?

gittim, gittim ve

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Dolaptan aldığım bir surahi buz gibi suyu uzerine son damlasına kadar doktum. Soğuk suyun etkisiyle oyle bir cığlık attıkı kulağım nerdeyse sağır olacaktı. O şokla bayıldı.

cukuleaks

Üye
Ve bana ''ow şet '' dedi..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
tam sırasıydı. yerdeki uşak kilimine onu sardım ve dışarıdaki levent minibüse bindirdim.

reaurora

reaurora

Üye
Yallah şoför yallah...

cukuleaks

Üye
Dedim. Sonrada arabayı uçurumdan sürükledim ve tam ucundayken arabadan atladım...

jackalmami

jackalmami

Üye
sonra arabanın arkasından tuttum ve düşmesine izin vermedim( bu muhabbete bu gider:) )

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Arkamdan biri bana dokundu ve irkildim. Minibus elimden kaydı :ehe ucurumdan asağıya dustu. Aklıma adriana geldi. Oda miniabusteydi. Onu oldurmustum galiba ama

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yapçak birşey yoktu gözümün önümden kayıp gitmişti minibüs. Sonra uçurumun kenarına geldim aşağıya baktım ve......

jackalmami

jackalmami

Üye
adriana lima kurtulmuş...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Evet kurtulmustu. Arkamdan dokunan oydu. Ben ucuruma surerken bir sekilde kilimden kurtulup arabadan cıkmıstı. Adriananın ustunde hicbir sey ... Centilmenlik gereği gomleği cıkarıp ona verdim. Gomleği giydi. Kimse gormeden adrianaya kıyafet bulmak lazımdı. Yolda giderken bir evin bahcesinde kurumaya bırakılmıs camasırlar vardı aldım ve adrianaya verdim. Kıyafetleri giydi bende ordan bir gomlek giydim sonra

jackalmami

jackalmami

Üye
biraz sonra o kıyafetleri çıkaracaktık ama olsun biz yine de giydik. :naughty:

Üst Alt