jackalmami
Üye
telefonda bozuldu. Artık elimde elektronik hiç bir cihaz yoktu. Sadece bileğim vardı ve o bana ben ona bakıyordum. içimden; "neden olmasın" dedim ve beyazsaraydan içeri uçan tekme ile giriş yaptım. ilk başta önüme x-ray cıhazının başında duran iki güvenlik görevlisi çıktı. Bunları hiç zorlanmadan alt ettim ve x-ray cihazından hiç bir şey olmamış gibi geçtim. işimin daha da zorlaşacağının farkındaydım ama bileğim bana çok emin bakmıştı, ona güveniyordum. Kendimi tony jaa zannederek 30 kişinin kemiklerini kırmıştım. Aslında hayretler içerisindeydim filmlerdeki gibi hepsi teker teker ve silahsız gelmişlerdi. Biraz gittikten sonra önüme uzun bir koridor çıktı. Bu koridordan gitmek benim için oldukça görevimiz tehlikeliydi. Bu koridorda etrafımı hızlı ve öfkeli insanlar çevirebilirdi. Biraz düşündükten sonra...
ikram etti.
dertlerini anlatmaya basladı. Oyle seyler anlattıki nerdeyse cayacaktım. Baskanlık zor iş dedi yaptığın bir işte çıkarı olanlar el ustunde tutar diğer kesim senin hatanı kollayıp kuyunu kazar dedi.