Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
auma ne olduğunu google amca bile bilmiyordu. Auma benim annemin eltisinin amcasının torununun teyzesinin dayısının halasının en kucuk kız kardesinin amerikadaki arkadasın torununun kayınvalidesinin abisinin kayınpederinin kızının adıydı. Bukadar yakın akrabanın adını vermistim. Biricik kızıma neyse buyuyunce kendi adının ne manaya geldiğini kendisi bulsun artık.

reaurora

reaurora

Üye
Auma 6 yaşına gelmiş ve okula başlamıştır. Auma ismi her yerde olduğu gibi Auma'nın okulunda da ilgi çekmiştir. Çünkü bu bir Türk ismi değildir. Ve daha önce duyulmuş bir isimde değildir. Taki Auma'nın okuluna aslen amerikalı yeni bir öğretmen gelene kadar. Ve bu öğretmen ''Auma, Barack Obama'nın üvey kardeşinin ismidir'' diyecektir.

cukuleaks

Üye
Ve auma tır çarpması sonucu feci şekilde gebermiştir :D

semihguney

semihguney

Üye
kafasının üstünden tekerlek geçmişti ! Biricik kız öldü :(

paki96

paki96

Üye
Aumaya ben caktıgım icn oldu :ehe

cukuleaks

Üye
Sonra birisi pakinin kafaya geçirdi ve şöyle dedi '' sözlerine dikkat paki! '' Bu sözler üzerine paki şöyle dedi .......

paki96

paki96

Üye
Aynen :D

longway

longway

Üye
--Aumanın alkolik amcası . Aumanın ölmuş bedenine bakarak şöyle der ;" bunu kim yaptı ? "
-- semıh52 ... "tırcı pakti yaptı der"
--amcası "nerde o paki "
Der ve........

cukuleaks

Üye
Tırcı pakimi :kop: ondan olsa olsa tırtçı paki olur :D , dedi. Ve bunun üzeine paki derpesyona girip aldı eline mp3 çaları verdi müziği hadi bakalım müslüm baba dedi :D Sonrada ...

reaurora

reaurora

Üye
sevdikçe sayende günahkar oldum dinlerken...

semihguney

semihguney

Üye
sonra tövbe ettim , namaza başladım

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
birgün evde...

jackalmami

jackalmami

Üye
otururken cüzdanımın olmadığını fark ettim.
Evin içindeki geniş çaplı aramalarıma rağmen cüzdan hala yoktu piyasada. Dışarı çıktım ve geldiğim yolları geri dönmeye başladım. Aslında konu cüzdan değildi içinde para veya kimlik yoktu ama errotik dergiler vardı. Tanıdık birinin bulabilme ihtimalini düşünmek bile istemiyordum ki arkamdan gel bakıyım buraya diye bir ses işittim. Evet bu ses babama aitti... :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o an ne yapacağımı gerçekten bilmiyordum. Elimde o şeyler varken babam geldi yanına sanki zaman durdu. Ve zamanın devam ettiğini farkettiğim o anda OĞLUMMMMM! Diye yüksek bir ses ile bağırdı babam. Bende pısırık bir şekilde "noldu baba" kırık bir sesle.... :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
"ver lan o elindekileri." dedi.(bi kere elimde değildi ki dergiler. çarpıtmışsın senaryoyu mehmet :D) aldı ve gözüne doğru yaklaştırdı. Uzağı görememenin belki de ilk defa faydasını görüyordu. Artık babamın bu dünyayla ilişkisi kalmamıştı sanki dünyalar arası mekik dokuyor gibiydi. Bir müddet sonra bana dönebildi; "oğlum, seninle gurur duyuyorum. Böyle bir şey görmeden gitseydim gözüm açık giderdim. " ben şok olmuştum. Babamdan ağır ithamlar beklerken övgüsüne mazhar olmuştum. Uzun zamandır mutlu edemememin de verdiği sıkıntıyla bir iyilik daha yapasım geldi....

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
o iyiliği arkadaşlarımdan birine yapmak istiyordum...

(seninkini okudum da anlamamışım. Yazdıktan sonra bi daha okudum o zaman farkettim :ehe )

jackalmami

jackalmami

Üye
:ehe

sonradan vazgeçtim... artık kimseye iyilik yapmayacağıma dair kendime söz verdiğim geldi aklıma. Deveyi diken insanı seven yaranır atasözünü artık prensip haline getirmeye başlamalıydım. önümde babam ve elinde dergi. O ona o da ona bakıyor, Karşılıklı kesişiyorlar adeta:D dergiyi elinden almamla yırtmam bir oldu. Babamın suratındaki şaşkınlık ifadesi yerini sinire bırakmıştı. Yiyosa düelloya gel dedim. Gittik bir markete ikimize de oyuncak altı patlar aldık. Geçtik saat kulesinin altına saatin 12 olmasını bekliyoruz. Ama saat daha 1, tamı tamına 11 saat var. Babam başladı; "oğlum yapma etme ben senin babanım oyuncak falan ama sesi kulağımı sağır edebilir. Gel başka bir yol bulalım" dedi. Bende; " tamam o zaman" dedim ve tuttuğum gibi otobana götürdüm. "oğlum nereye gidiyoruz" sorusunu duyunca ister istemez fitillerim ateşlendi ama son gittiğim psikolog sayesinde kendimi kontrol altında tutabiliyordum; "başka bir yol bulalım demedin mi baba. Bende seni başka yola getirdim işte. Hemide en otobanından(beyin firarda). Sahi neden başka bir yol istedin ki?" babamın ilk ddefa bir konuyu uzatmadığına şahit oluyordum; "tamam oğlum haklısın." ....

- - - Eklendi - - -

offffff ooooffffffff :kop: gözlerimden yaşlar geldi ya ....... Başka yola bakk :d:

cukuleaks

Üye
Sonra kendi kendime ''lağnet olsun'' dedim. Babam otobüsten indi tabi bende indim. Tamda kanalın yanında indik. Sonra babam kanala düştü kurba vaaağaak dedi. Babamın azından dinliyoruz :
-Lağnet olası kanalı , çerçeve yapmamışlar, ben gidiyodum yolda dümdüz sonra buraya düştüm kurbaa VAĞAAAK dedi. Çoluğumuz var çocuğumuz vaaar, çoluğumuz var. Ben düştüm çocuklarımız düşmesin. Beni senmi iteledin nabtın (Anlayan anladı :D bkz: Kurbağa vaak dedi on youtube )

Sonra babam '' Başka bi yoldan gitmeliyiz orası tehlikeliydi. Burasıda tehlikeli'' dedi. Bende babamı uçağa bindirdim. ''Hava yollarından daha iyi bi başka yol bilmiyorum baba '' dedim. Babam o anda biletlere verdiğim para için ''Lağnet olası biletleri , yolda yürüyodum çerçeve yapmamışlar, ben düştüm kurbaa vaak dedi. '' dedi. Ardından koltuktan kalkmaya çalıştı ve emniyet kemeri takılı olduğu için zorlandı ''Owww shit! Ow shit.... F*ck maaan , what the hell maaan ? '' dedi. Hostes birden sinirlendi ve ''f*ck you and shut up!'' dedi. Neye uğradığını şaşıran babam kaptana ''müssaaaaid bi yerde indir beeğaaa'' dedi. Kaptan bunun üzerine mavi ekran ve sistem hatası verdi. Ardında uçak kontrolünü kaybetti ve bunu gören yardımcı pilot korkudan kalp krizi geçirdi. bunu gören hostes bayıldı , onu gören hostes öldü , yavaş yavaş arkalara doğru bu böyle sürdü ve hosteslerin öldüğünü gören birçok yolcu bayılıp ölmeye başladı... Devamında ise olaylar şöyle gelişti ....

Bu ne yaw :kop:

jackalmami

jackalmami

Üye
hayret ilk defa birisi fatal error vermemiş:hmmm

Üst Alt