Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şans eseri abd de bir yay'ın üzerine düştü . Gene aynı noktaya geri geldi dedim ona gene mi sen ?
tarxhn
Üye
demedim cünkü pasaportunu evde düşürdüğü için uçaga binemeden
otostopçu
Üye
bir tekme ile esad ın ynına yolladım az onla uğraşsın diye. obama ya vuruşlarımı gören ve vuruşlarıma hasta olan çöpçü ler elime süpürge verip sokakta ilk okullu ergen avına çıkarttılar beni. amaç intikam mış ve dediler bunun karşılığında sana 1.000.000$ vericez
oda bana ilahi adam ah yanar döner a acayipsin dedi
BLACKDREAM
Üye
sonra kanka olduk esedle. Lan esed dedim ona. Gel benle sen 3.dünya savaşı çıkartalım. Esed : peki ama nasıl ?
Sonra planımı anlattım dedim ki ona.....
bill_
Üye
sen bizim komşu Obamanın kızını kaçıracan bende obamayı gaza getircem obama sana girecek ben napıyon o benm kankam dicem bende obama ya girecem, sonra sarkozy noluyo lan diyip merkeri arıyıp evlenme teklif edecek, merkerin kocası bunu duyup fıransaya savaş ilan edecek böylece herkes birbirine girmiş olacak
sen bizim komşu Obamanın kızını kaçıracan bende obamayı gaza getircem obama sana girecek ben napıyon o benm kankam dicem bende obama ya girecem, sonra sarkozy noluyo lan diyip merkeri arıyıp evlenme teklif edecek, merkerin kocası bunu duyup fıransaya savaş ilan edecek böylece herkes birbirine girmiş olacak