Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

tarxhn

tarxhn

Üye
demedim cünkü pasaportunu evde düşürdüğü için uçaga binemeden

otostopçu

otostopçu

Üye
bir tekme ile esad ın ynına yolladım az onla uğraşsın diye. obama ya vuruşlarımı gören ve vuruşlarıma hasta olan çöpçü ler elime süpürge verip sokakta ilk okullu ergen avına çıkarttılar beni. amaç intikam mış ve dediler bunun karşılığında sana 1.000.000$ vericez

bill_

bill_

Üye
Nekadar ergen varsa hepsinin sırtına vurdum vurdum Esede gönderdim, Esed de bana..

semihguney

semihguney

Üye
oynama şıkıdım şıkıdım dedi , ben de ona

tarxhn

tarxhn

Üye
oynarım hepsi senin mi dedim

otostopçu

otostopçu

Üye
oda bana ilahi adam ah yanar döner a acayipsin dedi

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
sonra kanka olduk esedle. Lan esed dedim ona. Gel benle sen 3.dünya savaşı çıkartalım. Esed : peki ama nasıl ?
Sonra planımı anlattım dedim ki ona.....

bill_

bill_

Üye
sen bizim komşu Obamanın kızını kaçıracan bende obamayı gaza getircem obama sana girecek ben napıyon o benm kankam dicem bende obama ya girecem, sonra sarkozy noluyo lan diyip merkeri arıyıp evlenme teklif edecek, merkerin kocası bunu duyup fıransaya savaş ilan edecek böylece herkes birbirine girmiş olacak :D

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
sen bizim komşu Obamanın kızını kaçıracan bende obamayı gaza getircem obama sana girecek ben napıyon o benm kankam dicem bende obama ya girecem, sonra sarkozy noluyo lan diyip merkeri arıyıp evlenme teklif edecek, merkerin kocası bunu duyup fıransaya savaş ilan edecek böylece herkes birbirine girmiş olacak :D

:d:

• Beğen
Tepkiler: bill_
otostopçu

otostopçu

Üye
aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şoför uşağa sonra hepsi uşağa
[video=youtube;xQWrVHeY_qw]http://www.youtube.com/watch?v=xQWrVHeY_qw[/video]

semihguney

semihguney

Üye
planım çok zekiceydi hemen uygulamaya koyduk :D yalnız ...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bir şey eksikti

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
ama ne...

bill_

bill_

Üye
sarkozy artık başbakan değildi :o onun için fransanın yeni başkanını kandırmak gerekiyordu bunun için, esed bana şöyle dedi...

otostopçu

otostopçu

Üye
yaşamakta ölmekte ekip işidir evlat yaşamaktaaa, ölmekteee

semihguney

semihguney

Üye
Rıza babayı görüyordum onda :|

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bana döndü ve ...