Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
Havvali
Üye
çok güzel mantı sote yapmıştı bir daha acıkmayacağımı düşündüm...
ismail
Üye
bi anda öf böyle atraksyon olmadan olmuyo dedim ve hızlıca gittim. Sonrada garajımda uzun yıllardıe kullanmadığım motosikletimi alıp hızla ordan uzaklaştım ...
Kiziltilki1
Üye
Bir rampadan ucarak 2 one 2 arkaya motorla havada takla atıp yere kondum.
mucahitherken
Üye
Ve karşıma bir duvar çıktı.Öldüm.
Kiziltilki1
Üye
Melekler (hani filimlerde olurya) daha vaktin vardı niye geldin diye sordu bende dedim. Daha sonra beni dunyaya geri postaladılar.
jackalmami
Üye
ama bir terslik vardı. Sanki yeni doğmuşçasına, cami avlusunda, battaniyeye sarılı buldum kendimi. Ve herşeyin yeniden başlayacağını, kimsenin beni bu halimle tanıyamacağını, tanısalar bile henüz konuşamadığımı fark ettim. SİXTEEN YEARS AGO
semihguney
Üye
farkettim ki altıma yapmıştım
mucahitherken
Üye
Üstümde kıyafetlerim yoktu.Sadece battaniye...
Kiziltilki1
Üye
Avluda sepetten yere dustum ve oldum.
SymbianHacker
Kapalı Hesap
melekler yinemi sen dedi
outofdark
Üye
ve sonra uyandım ve başıma bir adam dikildi.Beni aldı ve bir kutuya koydu.Ve kendimi şu yılda buldum:...
Şehriyar
Üye
M.ö. 10000
FatoŞ
Üye
Ne İşim Var Diye Düşünürken SOğuk Bir Odada Buluverdim kendimi..
Silinen Üye 1518837
Kapalı Hesap
...tam DONACAKTIM ki buzdolabının kapısı açılıverdi...
Kiziltilki1
Üye
Mö 10000 yılında buzdalabımı vardı. Benim burda ne isim vardı. Hangi devirdeydim ve ulkedeyim. Kafamda sorular donup duruyordu. Dolaptayken dusunuyordum. Bir hatun dolabı actı ve beni kucağına aldı. Demek halen bebektim. Altımı değistirdi.
Silinen Üye 1518837
Kapalı Hesap
beni besledi büyüttü.12 yaşına kadar gelmiştim bana hem annelik hem babalık yapmıştı. Ben ise tam bir kaykay ustasıydım. Bursalı arkadaşlarımla okuldan sonra hep kayardık ki...
Şehriyar
Üye
Birden "Ali'nin karnı acıktıııııı !" diye bir ses duydum.. Hemen tarladan birkaç domates biber toplayıp o reklamdaki kadına götürdüm.. Akşam oldu. Eve dönerken....
jackalmami
Üye
ayağım taşa takıldı, yere düştüm. "taşa takılan bir ayağım var" diyerek şükrettim. Sonra, ayağım olmasaydı taşa takılıp takılamayacağımı düşünmeye koyuldum...
Kiziltilki1
Üye
O gunden sonra hep dusunmeye basladım. Kimse rahatsız etmesin diye bir mağraya girdim. Orda dusunurken uyumusum. Uyandığımda
heryer değismisti.
Silinen Üye 1518837
Kapalı Hesap
meğer uyuduğum mağara Mersin yedi uyuyanlar mağrasıymış ve ben de 10000 sene uyumuşum.