Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
ismail
Üye
11,10,9,8,7,6,5,4,3
crazy_oruc
Üye
2,1,0,-1,-2,-3,-4,
mucahitherken
Üye
-5,-6...
Ben tam bodrum bakkalına varmak üzereyken beni aradı ve evde ekmek varmış dedi.Deliye döndüm ve eski süper gücümü kullanarak 1sn'de yukarı çıktım ve onu alarak;içinde sadce temiz bir yatak bulunan eski bir bodruma götürdüm.
Kiziltilki1
Üye
Orda ona boyle niye yaptın diye azarladım ve yanından ayrıldım. Ordan bursaya merkeze gittim.
jackalmami
Üye
merkezde hiç bir aktivitenin olmadığını anlayınca uludağ'a geçtim. Kayak yapmaya karar vermiştim. Tam kaymaya başlamıştım ki, ......... çarpıştım...
Kiziltilki1
Üye
Erzurum dadaşlardan asker arkadasım Abdurrahman Ali Kocahisarlıoğlu beni gorunce gel beraber corbacıya gidelim dedi.
ismail
Üye
tam gidiyoduk ki lanet olsun dedim ve aklıma 23:10:49 12.05.2012 tarihinden beri tuvalete gitmediğim geldi
otostopçu
Üye
içim yanar içim kanarda isyeaaağğğn diye tuvalet arıyordum ki
ismail
Üye
bi de ne göreyim tuvaletin yanında en sevdiğim kız olan
mucahitherken
Üye
Arzu.
Birlikte erkekler tuvaletine grdik.
ismail
Üye
lan sen niye girdin deyip attım ve 3 aydan fazla tuvalete girmediğimden 1 hafta orda durdum
Havvali
Üye
artık koku almayacak kadar burnumdaki kimyasal sinirlerimi kaybetmiştim...
jackalmami
Üye
hemen en yakın eczaneye gidip kimyasal sinirlerimi tedarik ettim. Artık kokuları daha bir başka alıyordum. Size nasıl desem? Eeeeee...
crazy_oruc
Üye
şey gibi parfüm gibi
Kiziltilki1
Üye
Arzu tuvalette verdiğim konserden ve kokudan rahatsız oldu. İşi bıraktı. neyse eczaneden fayda gorduğum ve koku alma duyum gelistiği icin arzuyu parfumunun kokusundan buldum ve
ismail
Üye
bi tokat patlattım. Ne demek lan beni bırakmak
Havvali
Üye
sanki bi yavru kedi gibi suçluğunu kabul etti başını aşağıya eğiyip beni affet diyebildi...
ismail
Üye
affettim çünkü arzu...
crazy_oruc
Üye
şey arzuluyordu...
Kiziltilki1
Üye
Benim O taraklarda işim olmaz dedim. Oda ozaman yemek yiyelim. Dedi