Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
11,10,9,8,7,6,5,4,3

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
2,1,0,-1,-2,-3,-4, :zong:

mucahitherken

mucahitherken

Üye
-5,-6...
Ben tam bodrum bakkalına varmak üzereyken beni aradı ve evde ekmek varmış dedi.Deliye döndüm ve eski süper gücümü kullanarak 1sn'de yukarı çıktım ve onu alarak;içinde sadce temiz bir yatak bulunan eski bir bodruma götürdüm.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Orda ona boyle niye yaptın diye azarladım ve yanından ayrıldım. Ordan bursaya merkeze gittim.:d:

jackalmami

jackalmami

Üye
merkezde hiç bir aktivitenin olmadığını anlayınca uludağ'a geçtim. Kayak yapmaya karar vermiştim. Tam kaymaya başlamıştım ki, ......... çarpıştım...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Erzurum dadaşlardan asker arkadasım Abdurrahman Ali Kocahisarlıoğlu beni gorunce gel beraber corbacıya gidelim dedi.

ismail

ismail

Üye
tam gidiyoduk ki lanet olsun dedim ve aklıma 23:10:49 12.05.2012 tarihinden beri tuvalete gitmediğim geldi

otostopçu

otostopçu

Üye
içim yanar içim kanarda isyeaaağğğn diye tuvalet arıyordum ki

ismail

ismail

Üye
bi de ne göreyim tuvaletin yanında en sevdiğim kız olan

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Arzu.
Birlikte erkekler tuvaletine grdik.

ismail

ismail

Üye
lan sen niye girdin deyip attım ve 3 aydan fazla tuvalete girmediğimden 1 hafta orda durdum :)

Havvali

Havvali

Üye
artık koku almayacak kadar burnumdaki kimyasal sinirlerimi kaybetmiştim...

jackalmami

jackalmami

Üye
hemen en yakın eczaneye gidip kimyasal sinirlerimi tedarik ettim. Artık kokuları daha bir başka alıyordum. Size nasıl desem? Eeeeee... :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
şey gibi parfüm gibi :ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Arzu tuvalette verdiğim konserden ve kokudan rahatsız oldu. İşi bıraktı.:d: neyse eczaneden fayda gorduğum ve koku alma duyum gelistiği icin arzuyu parfumunun kokusundan buldum ve

ismail

ismail

Üye
bi tokat patlattım. Ne demek lan beni bırakmak

Havvali

Havvali

Üye
sanki bi yavru kedi gibi suçluğunu kabul etti başını aşağıya eğiyip beni affet diyebildi...

ismail

ismail

Üye
affettim çünkü arzu...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
şey arzuluyordu...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Benim O taraklarda işim olmaz dedim. Oda ozaman yemek yiyelim. Dedi