Çoklu Paylaşım [Dev Arşiv] Symbian 3 HD Oyunları (Linkler Konunun Sonundadır)

Sponsorlu Bağlantılar

asi6868

Üye
Dayi sen ne yaptin ya süper adamsin adam adam.. Adamsin.

ahmet5561

Üye
saol

rhapsodical

rhapsodical

Üye
snowboard ve nfs shift en beğendiklerim arasında :tşk:

cemalben1

cemalben1

Üye
emeğine sağlık kardeş :)

jetblacklife27

Üye
ellerine saglik kardes bi wifi gelsin hepsini deniycem :)

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
çook saol kardeş süper paylaşım şükür farklı oyunlar gördüm yaaa

egzodya123

Üye
kardeş eyvallah çok teşekkür ederim

vefk22

vefk22

Üye
tesekkurler

jetblacklife27

Üye
birsey soyleyecegim nfs shift signedmi ?

kadir210

Üye
eyw çok saol herşey çok güzel. Özel bi istekte bulunucam tabu türü kelime oyunlarıda yükleyebilir misin ?

kadir210

Üye

yani biz kart mı hazırlayacağız

karttan kastını anlayamadım ama şöye anlayalım. Oyuna başlıyorsun sana 1 dakika süre veriyor bu bir dakika içerisinde olabildiğince çok kelime anlatmaya çalışıyorsun. Allta yasak kelimelir görünüyor anlatan o kelimelerden birini kullanırsa -1 puan alıyor. Doğru bildiği her kelime 1 puan ve pass hakkı var. Bir kez tabu oynayan biri varsa çevrende o daha çok yardımcı olabilr. Bir ara tvde de bir program olarak çıktı bu oyun bilmem izledin mi. Kelime otomatik belirliyor.

Highlanders

Highlanders

Üye
:tşk:

balabanya

Üye
adamın kareköküdür 2.nesil

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
karttan kastını anlayamadım ama şöye anlayalım. Oyuna başlıyorsun sana 1 dakika süre veriyor bu bir dakika içerisinde olabildiğince çok kelime anlatmaya çalışıyorsun. Allta yasak kelimelir görünüyor anlatan o kelimelerden birini kullanırsa -1 puan alıyor. Doğru bildiği her kelime 1 puan ve pass hakkı var. Bir kez tabu oynayan biri varsa çevrende o daha çok yardımcı olabilr. Bir ara tvde de bir program olarak çıktı bu oyun bilmem izledin mi. Kelime otomatik belirliyor.

tabuyu ben bi kere oynamıştım şöyle bir şey olurmu kart gibi kelime elinde yasak kelimeler altta telefon sende sağ üstte de canlar falan canlandı mı kafanda

Üst Alt