Çoklu Paylaşım [Dev Arşiv] Symbian 3 HD Oyunları (Linkler Konunun Sonundadır)

Sponsorlu Bağlantılar

sweetci

Üye
Teşekkürler tekrardan eline sağlık güzel olmuş :)

yifne

Üye
teşekkürler

ertu_83

Üye
teşekürlrr kardeşşşş

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

bu aralar çok meşgulüm kardeşim her gün 2 sınav var girebildiğime şükür :ehe

- - - Eklendi - - -
Sınav herşeyden önemlidir bir başka baharda tadarız artık acelesi yok şimdilik :)
Gerekli olacaksa girmeyide ertelesen hiç fena olmaz.Diğer bir deyimle 600'lü yılları düşün teknolojinin olmadığı insanın bolca kendine ve ilerisine harcıyacağı vakti :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

bu aralar çok meşgulüm kardeşim her gün 2 sınav var girebildiğime şükür :ehe

- - - Eklendi - - -
Sınav herşeyden önemlidir bir başka baharda tadarız artık acelesi yok şimdilik :)
Gerekli olacaksa girmeyide ertelesen hiç fena olmaz.Diğer bir deyimle 600'lü yılları düşün teknolojinin olmadığı insanın bolca kendine ve ilerisine harcıyacağı vakti :)
bende diyorum bu da kim böyle türkçesi iyi meğer kullanıcı adını değiştirmişsin :D

Highlanders

Highlanders

Üye
Teşekkürler :D

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
bende diyorum bu da kim böyle türkçesi iyi meğer kullanıcı adını değiştirmişsin :D

Fark ettiğin nokta bu ise şaşırmamak elde değil.Öz olarak ee insaf yuh :) Gerekli olan sadece Korece konuşmam olacak belki farkı kapatır nedersin :) Sonunu düşünmeden rastgele bir isim oldu eni boyu belli değil elde olanı koymak biraz şart koştu şayet bir faydası olmadı yine gözettiğin kulvar başında olduğu gibi kelamlarda medet ummak oldu :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
çok teşekkürler cok yararlı bi konu :)

uater

uater

Üye
kardeş çooook başarılı bir paylaşım helal olsun.

yadn

Üye
eline sağlık

darkhan1234

Üye
eyvallah kardeşim

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
:tşk: Reis :D

mustafa said

Üye
sağol çok güzel oyunlar

Furkanjenkins

Üye
Nokia E6-00 belle kullanıyorum.bu oyunlar çalışırmı telefonumda ? t

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Bi şu ASSAINS CREED'in sonunu getirMek nasip olmadı YERALTI şelaleli bi yerde kalmıştım sonra dan telefon yazılım güncellemeye gitti oynayamadm SAVE dosyası olan varmı? :pc: :emzik:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Bi şu ASSAINS CREED'in sonunu getirMek nasip olmadı YERALTI şelaleli bi yerde kalmıştım sonra dan telefon yazılım güncellemeye gitti oynayamadm SAVE dosyası olan varmı? :pc: :emzik:

bende oraya kadar gelmişken flash yedi :)

smh60

smh60

Üye
Bugün fruit ninjada 1080 yaptım :D

Üst Alt