Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar bir bilen varsa yardım edebilirmi, ndrive yüklemeye çalışıyorum, PIPS dosyasını dahili hafızaya kurarken bu dahili bir bileşen hatası alıyorum. ne yapmalıyım, nasıl aşarım?

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar lütfen yardım, kullanım ve gizlilik sözleşmelerine evet evet diyorum ve 1. sayfadaki 3. madde olan

3-) Harita aktifleştirme önerisine "Evet" deyin ve "Web"i seçin. Sonraki adım önemli.

bu kısım gelmiyor. harita aktifleştirmesi yapamıyorum ndrive açıyor, bu etkinleştirmeyi nereden yapabilirib

volkan1497

volkan1497

Üye
TEŞEKKÜRLER harfiyen uyunca yaptım.

ama bişey sorcam yükledikten sonra ndrive ın minik ikonları galeriye geldi onları silsem yada başka bir klasöre atsan olur mu?

tnt_mitat

Üye
N96 ya yükledim kurulum tamam. Program gayet güzel çalışıyor fakat kendi kendiliğinden kapanıyor. Bu bazen kısa süre içerisinde bazende 5-10 dk. içerisinde oluyor. Emeğinize sağlık teşekkürler.

acati

acati

Üye
E52 ye başarılı bir şekilde kurdum, çalıştı, GPS sinyalini ve yerimi de buldu.
Fakat git deyip bir yer seçtiğimde "Yönlendirme Talimatları Oluşturuluyor" kısmını bir türlü geçmiyor.
Problem nedir acaba? Yakın bir yer seçtim, haritada yolu gösterdi fakat yine "Yönlendirme Talimatları Oluşturuluyor" da kalıyor??

dede0680

Üye
NDrive v9.3.18 SYMBIAN

önceden kurmuş olduğunuz 9.3.14 yada 9.3.12 versiyonunun üzerine kurun sorunsuz çalışacaktır. 5800XM'de test edilmiştir.

okarael

Üye
Ellerine sağlık kardeş ellerin dert görmesin

tugitugay

Üye
bunda kontör gidiyor mu

berkay_dogan

Üye
çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel bir program. ovi maps benim oturduğum şehrin sadece ana yollarını yapmış. o yüzde boşlukta gibi görünüyordu konumum. bu programda sokak sokak her yer var. kesinlikle tavsiye ederim, tekrar teşekkürler.

acati

acati

Üye
NDrive v9.3.18 SYMBIAN

önceden kurmuş olduğunuz 9.3.14 yada 9.3.12 versiyonunun üzerine kurun sorunsuz çalışacaktır. 5800XM'de test edilmiştir.

Tüm dosyaları yine karta atıyor muyuz?
yoksa sadece pips ve sis olanı mı kuruyoruz?

dede0680

Üye
Evet tüm dosyaları karta at ve kur. Sadece sis ve pips dosyasını kursanda olur ama kurduktan sonra wlan üzerinden dosyaları yine indirebilirsin. Yeni basştan indirmemek için bütün dosyaları at karta ve kur. Yalnız favorilerimi yedeklemeyi unutma. Daha sonra içe aktarımdan yeni programda kullanmaya devam edebilirsin.

by_roby

by_roby

Üye
teşekkürler ...

acati

acati

Üye
Evet tüm dosyaları karta at ve kur. Sadece sis ve pips dosyasını kursanda olur ama kurduktan sonra wlan üzerinden dosyaları yine indirebilirsin. Yeni basştan indirmemek için bütün dosyaları at karta ve kur. Yalnız favorilerimi yedeklemeyi unutma. Daha sonra içe aktarımdan yeni programda kullanmaya devam edebilirsin.

Önceki 9.14 ün üzerine bunu yaptım. Problemsiz çalışıyor. Teşekkürler. Darısı Android versiyonuna onu bi türlü doğru düzgün çalıştıramıyoruz...

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaşlar lütfen yardım, kullanım ve gizlilik sözleşmelerine evet evet diyorum ve 1. sayfadaki 3. madde olan

3-) Harita aktifleştirme önerisine "Evet" deyin ve "Web"i seçin. Sonraki adım önemli.

bu kısım gelmiyor. harita aktifleştirmesi yapamıyorum ndrive açıyor, bu etkinleştirmeyi nereden yapabilirib

aynı sorun benim n95tede yaşanıyor.. bitürlü üstesinden gelemedim..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu program yerleşik gps bulunan telefonlarda ücretsiz kullanılır.ücretsiz kullanmak için ya ayarlardan ya da menüdeki yer den girip konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçmeniz gerekiyor ancak bu şekilde ücretsiz kullanabilirsiniz.yerleşik gps olmayan a-gps li teller şebekeden bağlanacağı için ücretli olur buna dikkat edelim.

scob

scob

Üye
merhaba.bende 5800 express music var.yukarıdaki işlemleri aynen yapmaya başladım ama ses dosyasındakileri seçtiğimde dosya biçimi desteklenmiyor iletisi aldım.ne yapmalıyım?

ircan

ircan

Üye
dostlarım bunu samsung m8800 a kurabilrmiyiz yardımcı olursanız sevinirim. Os 9,4 diye duydum ama yükleme nasıl olacak

zangoc35

Üye
Teşekkürler. Mükemmel

Üst Alt