Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

harvester9999

Üye
İşlemleri çok dikkatli yaparsanız kurulum sorunsuz oluyor. Paylaşım harika teşekkürler.

dede0680

Üye
Programın en güzel tarafı başarsoft haritasıyla çalışması. Teleatlas ya da diğer haritalar pek detaylı değil. Aradığımız yeri bulamıyorduk ama başarsoft'un haritaları hem detaylı hemde poi'ler daha fazla ve güncel. IGO'dan başkasını kullanmam diyordum ama N-Drive'ın bu versiyonu oldukça başarılı ve haritası dört dörtlük.

deniz0123456789

deniz0123456789

Üye
teşekkürler

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Ndrive için en güncel haritanın çıkış tarihi nedir?
Bende 2009 haritası var. Daha yeni harita varsa güncellemek isterim

bicer79

Üye
arkadaşlar program çok güzel ama yanlış yola saparsam eğer ya yeni yolu bulamıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim yada eski versiyonlarında böyle sorun varmı teşekkür ederim

karabayıralı

Üye
7gün de kpanıyo kardeş bu onu nasıl çözerizz saygılar

sagiras

Üye
E72 de seri no:yazıyor
yetkilendirme no:yazıyor
harita: Numarasını ekranın altında kaldığı için okunmuyor kursor en altta yinede okunmuyor geri ve tamam yazan yer kodu kapatıyor

E72 de rakamları nasıl basıyorsun.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar kullanıyorum sorun yok bağlanıyorum fakat bağlandıktan sonra turkcellden para gidiyor

telefonum 5800 ayarları yapmış olmama rağmen Yer içinde sadece YARDIMLI GPS - TÜMLEŞİK GPS seçili neden olabilir yardım lütfen

aidata74

Üye
arkadaşlar kullanıyorum sorun yok bağlanıyorum fakat bağlandıktan sonra turkcellden para gidiyor

telefonum 5800 ayarları yapmış olmama rağmen Yer içinde sadece YARDIMLI GPS - TÜMLEŞİK GPS seçili neden olabilir yardım lütfen

sadece TÜMLEŞİK GPS açık olcak aksi taktirde para gider

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
paylasım için çok saolda şu linkleri altarnatifli koyarsanız daha güzel olacak

zorba61

Üye
üSTADIM SAĞ OLASIN... lA EMEĞİNE SAĞLIK KEARDEŞİMMM. AYNEN DEDİĞİN GİBİN KURDUM ONİ VE ÇALIŞTI...

com_x

Üye
tşklr kardeş.çok güzel program

rpc

Üye
beyler ndrive proğramı samsung jet de çalışır mı ya da uygun versiyonu var mı? samsung jet de symbian yok. java kullanılıyor

robotcuk

Üye
KARDES hangi model telofonlara uyumlu bu NDrive HTC ytede uymlumudur bu ?

homeros19

Üye
2010 versiyonunu da senden bekliyoruz en kısa zamanda. ama alternatife gerek yok sen arkadaa bakma:oke:

RIZE/CAYELI

RIZE/CAYELI

Üye
teşekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca...

karloff

Üye
Paylaşım için teşekkür ederim

Bugün yükledim ve yaşadığım sıkıntılar
Rota hesaplarken çok bekletiyor ve araç ile sürüşte yaklaşık 100 mt geriden takip ediyor

titles

Üye
ben yukledim ama in order to instal must connect felan yazıo yes basıorm erişim noktları felan internet istio ne yapmalıyım

alpkara_76

Üye
arkadaşlar 5800 da ndrive kurdum, evde otururken gideceğim yerin adresini girerek buluyorum. buraya kadar herşey normal. ama ben bu yere 1 gün sonra gidicem mesela bu gibi sık gittiğim yerleri nasıl kaydedicem programda her seferinde adres aramadan gitmek için. detaylı (adım adım) anlatacak varmı acaba....:allalla:

Üst Alt