Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

royalblueray

Üye
nasıl bir program bu ya daha sultan ahmet camisini bulamıyor haritada da yok. Yurt dışında bile Bu kadar bilinen bir yerin olmaması ilginç. Forever garmin...

farukakgun

Üye
Herkese merhaba Ndrive da feribot kullanmak istemiyorum gibi bir seçenek varmı acaba ? rota seçeneklerinde bulamadım yardımcı olabilirmisiniz. İstanbul-Muğla için rota çizdiriyorum illa feribotta bindiriyor ben körfezi dolaşmak istiyorum :(

muratd37

Üye
gerçekten çalışıyor çok teşekkürler

ediz18

ediz18

Üye
eyw

one2one2

one2one2

Üye
Herkese merhaba Ndrive da feribot kullanmak istemiyorum gibi bir seçenek varmı acaba ? rota seçeneklerinde bulamadım yardımcı olabilirmisiniz. İstanbul-Muğla için rota çizdiriyorum illa feribotta bindiriyor ben körfezi dolaşmak istiyorum :(

baktim ama oyle bir ozellik yok zannedersem. yada ben bulamadim :bilmm

delikanli006

delikanli006

Üye
Ellerinize saglık yukledim calıstırdım tesekkurler

alpharry

alpharry

Üye
kardeş süpersin :oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş dedigin gibi yaptım uygulamaya ilk girdigimde internete baglantı istio yeni sürüm mü lazım

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
kontür gidiyormu arkadaşlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
süpersin kardeşim çok saol

ares24

Üye
kullanım koşullarını kabul ettikten sonra direkt harita açılıyor diğer işlemleri atlıyor ne yapmam gerekir acaba

cyberboogey

cyberboogey

Üye
çok büyük adamsın teşekkürler bu paylaşım içinde...

osavasci

osavasci

Üye
Çok teşekkürler. Gerçekten istediğim bir uygulamaydı. Her iki telefonumda da sorunsuz çalışıyor.

ercanert70

Üye
kardeşler bide bana atsanız en gelişmiş navigasyonu.yapamadımda.buradan çok uzun sürüyor

fizy09

Üye
4.adımda maps seçtiğimde onlock olan o dört kareli şekil çıkmıyor. ikili bir anhtar çıkyor onları tıkladığımda ise ****** isteyen bir yer gelmiyor. n97 ye garmini de kuramamıştım. ndriveri de kuramadım. ne olacak şimdi.yardım istiyorum

knooppix

Üye
emeğine sağlık kardeş gerçekten çok süper oldu ilk denememde kurdum anında buluyo gps uydusunu tavsiye ederim arkadaşlar

fizy09

Üye
arkadaşlar bende unlock dan sonra seri numara isteme gelmiyor. direkt diyorki telefon sms gönderecek ya da web e bağlanması gerekiyor diyro. bu konuda önerilerinizi söyleyebilri misiniz. bugün yine hem garmin denedim hem de ndrive artık bu programların n97 ye uyumlu olmadığını düşünüyorum

gewa

Üye
teşekkürler.kurdum ve çalıştırdım:oke:

mnemosynee

Üye
4.adımda maps seçtiğimde onlock olan o dört kareli şekil çıkmıyor. ikili bir anhtar çıkyor onları tıkladığımda ise isteyen bir yer gelmiyor. n97 ye garmini de kuramamıştım. ndriveri de kuramadım. ne olacak şimdi.yardım istiyorum

arkadasın dedıgı gıbı 5. asamada baglantı kısmında map yanı harıta tıklıyorum 2 secenek cıktı turkıye bayragı kısmına tıkladım 4 secenek cıktı unlock dedım ama sonrakı asamadakı serıal nosunu ısteyen bolumu cıkmadı o serıal dosyasıda tele atılıyormu benmı yapamıyorumsera<l nosu ısteyen bolum cıkmıyo telım nokıa 5800 tesekkurler

arkadaşlar bende unlock dan sonra seri numara isteme gelmiyor. direkt diyorki telefon sms gönderecek ya da web e bağlanması gerekiyor diyro. bu konuda önerilerinizi söyleyebilri misiniz. bugün yine hem garmin denedim hem de ndrive artık bu programların n97 ye uyumlu olmadığını düşünüyorum

ayneeen bendede o sorun var serıal kısmı cıkmıyor sms dıyor yazı yazıp lutfen yardımcı olun yapanlar

gerek kalmadı sorunsuz basardım en sonunda :)

şunu yap hiç gitmez ama ovi mapstan girme ndrive den gir

1)Menüye gir
2)Uygulamalar a gir
3)Yer öğesine gir
4)Konumlama ya gir
5)Konumlama yöntemlerine gir
6)Tümleşik GPS hariç hepsinin işaretini kaldır
7)İşlem tamam artık bedava kullanırsın

tegmenım benım gozumde generalsın allah razı olsun pasam bunları kaldırınca baska bır yonden sıkıntı cıkmaz demı

fuckerdem

Üye
en son güncel türkiye haritası ilk sayfada verilen harita mı yoksa ondan sonra cıktı mı arkdaslar ??

Üst Alt