orda anlatıldığı gibi çıkmadı bende.. sms gönder diyo ne iş anlamadım
--------------- Ekleme ---------------
çözdüm. çok açıklayıcı değil ama anlatım. 5. adımdan sonra tekrar web'in seçileceği vurgulanmalı. zaten iptal ettiğimiz bi seçeneği yeniden denemek pek yapılacak bişey gibi gelmeyebilir herkese.ben öyle düşündüm başta.ama ordan devam etmemiz gerekiyomuş. (sms kısmında takılan arkadaşlara)
şunu yap hiç gitmez ama ovi mapstan girme ndrive den gir
1)Menüye gir
2)Uygulamalar a gir
3)Yer öğesine gir
4)Konumlama ya gir
5)Konumlama yöntemlerine gir
6)Tümleşik GPS hariç hepsinin işaretini kaldır
7)İşlem tamam artık bedava kullanırsın
******in ürettiği anahtarı tanımıyor.Geçersiz kayıt anahtarı diyor.Balki 10 kere denedim olmadı malesef.Bir tolunu bulursam yazarım.Yine de emekleriniz için teşekkürler.
in ürettiği anahtarı tanımıyor.Geçersiz kayıt anahtarı diyor.Balki 10 kere denedim olmadı malesef.Bir tolunu bulursam yazarım.Yine de emekleriniz için teşekkürler.
reis öncelikle harita konusundaki çalışmalarını çok başarılı buluyorum.sizin anlattıgınız yöntemlerde harita yüklemesi yaptıgımda hiç hata almadan kullanıyorum dosyalarınız ve anlatımınız eksiksiz.
benim sizde şöyle bir sorum var ben tlf numda farklı tarzda haritalara yüklemek istiyorum yani birden fazla örnegin telefonumda Ndirve yüklü bunun yanıda garmin ve baçka benzeri haritalarda kurmak istiyoum fakat bu private klasörü olayından dolayı yükleme yapamıyoruz yada ben bilmiyorum.çünkü kurmak istedim hafıza kartında yüklem yapcagım sırada ndirive da private klasörü var aynı zamanda garmininde bunlar çakışır dedim ondan yüklemedim.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm bi haritacı olarak tlf da çok kullanıyorum gps sistemini hatta bunun için ayrı özel güzel programlarda farsa paylaşırsanız sevinirm
reis öncelikle harita konusundaki çalışmalarını çok başarılı buluyorum.sizin anlattıgınız yöntemlerde harita yüklemesi yaptıgımda hiç hata almadan kullanıyorum dosyalarınız ve anlatımınız eksiksiz.
benim sizde şöyle bir sorum var ben tlf numda farklı tarzda haritalara yüklemek istiyorum yani birden fazla örnegin telefonumda Ndirve yüklü bunun yanıda garmin ve baçka benzeri haritalarda kurmak istiyoum fakat bu private klasörü olayından dolayı yükleme yapamıyoruz yada ben bilmiyorum.çünkü kurmak istedim hafıza kartında yüklem yapcagım sırada ndirive da private klasörü var aynı zamanda garmininde bunlar çakışır dedim ondan yüklemedim.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirm bi haritacı olarak tlf da çok kullanıyorum gps sistemini hatta bunun için ayrı özel güzel programlarda farsa paylaşırsanız sevinirm
arkadaşlar şu yazılım elinde olan varsa eğer rapid yada başka bir yere atabilirmisiniz? hotfile sunucularına ulaşamıyoruz... Premium hesabım yok, o yüzden free atabilirseniz memnun olurum. teşekkürler...
yokmu indiren birisi?
hot file sunucusu düzelmiş, dosyaları indirip yükledim, teşekkür ederim...