Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

ghost011

Üye
tüm navigasyonların en iyisi bana göre. son versiyon eklense süper olacak...

El Guapo

Üye
5800 daki orginal haritadan ne farkı var ? artısı nedir ?

hypetrax

Üye
Arkadaşlar İLAÇTA virüs buluyor Kav sizdede aynı sorun var mı? Virüs programını devre dışı bıraksam sorun olur mu?

Kardeş allah razı olsun mükemmel bi program

erasy

Üye
hocam dosyayı kartın ana dizinine atarken hata veriyor.dosya bozuk veya okunamaz biçimde diye?

hunter28

Üye
Program çalışıyor Güzel Paylaşım Teşekkürler...

LOGOOS

Üye
Reis-i Eagles çok teşekkürler , programı kurdum çok güzel .Nokia ovi bu programı bu programın yanından bile geçemez.Özellikle restaurant, bar, benzinlik, kamu kuruluşları vs..vs ... gibi yerleri göstermesi süper.Hız Takibi ve hassasiyeti harika yavaş yürürken 2 km koşmaya başlayınca 5 km gösteriyor

n97 de cekmiyor habire sinyal bekliyor sacmalik bu telefon ya

--------------- Ekleme ---------------

arkadasim verdigin linkteki telefon icin yukleme linki clismiyor ilgilenirsen sevinirim....

Tepkiler: hamiyildirmis

WoXeD

Üye
Arkadaşlar İLAÇTA virüs buluyor Kav sizdede aynı sorun var mı? Virüs programını devre dışı bıraksam sorun olur mu?
sorun yok izin verebilirsiniz bendede buldu güvenli objelere ekledim sorunsuz

reis ndrive v9.3.14 gps bunu hotfile den baska bi sunucuya atarmısın rica etsem...teşekkurler

devre dışı bırakmakla bildiğim kadarıyla kav da problem hallolmuyor, karantinadan güvenilir hale getirmen gerekli virüs gördüğü dosyayı, nasıl yapılıyor bilmiyorum am ben avast kullanıyorum, googledan bi ara istersen o şekilde çözebilirisin inş..

ozguryzf

Üye
menüsü biraz karışık geldi bazen yolu tam tarif etmiyor ayarlarını mı yapamıyorum acaba telefonum 5800 ...

mrb arkadaşlar,E71 telefona sahibim.ndrive gps i yüklemek istedim ama beceremedim,pek anlamam bu işlerden.Bana biraz yardımcı olurmusunuz,teşekkür ederim iyi günler

bluemai

Üye
TEŞEKKÜRLER KARDEŞ 5800 a sıkıntı olmadan yükledim aslında bu işlerden hiç anlamam ama sayende, yönlendirmelerin sayesinde başardık..

herhangi bir ücret kesintisi oluyor mu?

reis saolasın garminmi iyi bumu iyi aceba?

karacaba

Üye
birşey soracagım ne olur yardım edin.. ndrive yukle diyorum yüklendikten sonra açılıyor ve hata web sitesine gidin diyor .. biryermi kaçırıyorum acaba..

--------------- Ekleme ---------------

birşey soracagım ne olur yardım edin.. ndrive yukle diyorum yüklendikten sonra açılıyor ve hata web sitesine gidin diyor .. biryermi kaçırıyorum acaba.. yada birşeyi eksikmi yapıyorum