Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

sakut

sakut

Üye
ÇOK TEŞEKKÜREDERIM BEN HTC SMART kullanıcısıyım pda kullanıcısı pda uzerınde yanı tel ımde tarıhlerde oynadıhımda 7 gun trail diyor tarihleri degıstırdıhımde bu sorun ortadan kalkıyor ama crackleme ıslemı basarılı sahsen denedım tarih degistirme olayı bıttı çok tessekkuler ama ndrive programına alısamadım hıc yotan ıyıdı :D

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bu programda yapılan ort hız,yapılan km,max hız gibi cerileri gösteren kısım yok galiba

mevaxx

Üye
e72 de şifre girerken yine sayı girilmiyor...

fxmet

Üye
Nokia e72 de ****** girişinde nümerik rakamlar girilmiyor çözüm getirmenizi rica ediyorym

mhazar0

Üye
eline sağlık
kardeş

selvelat

Üye
ellerinize sağlık şuan ana sorun şifre kısmına rakam karakteri yazılamıyor.çözümü bulan varmı tel e52

sakut

sakut

Üye
e72 de şifre girerken yine sayı girilmiyor...
Nokia e72 de girişinde nümerik rakamlar girilmiyor çözüm getirmenizi rica ediyorym
ellerinize sağlık şuan ana sorun şifre kısmına rakam karakteri yazılamıyor.çözümü bulan varmı tel e52

Arkadaslar dedıhım yoldan yaparsanız hiç bir sorun ıle karşılamıyacahınıza inaniyorum..
1. resmi sitesinden telefonunuza uydun trail versiyonunu indirin.
2.(öncelıkle ***** leme işlemıni yapamayanlar için altanetif bir yol programı kurmadan önce telefonunuzun tarihini ne kadar geri cekebilirseniz cekin atıyorum 2000/01/02 yılana kadar yanı fabrıka cıkıs tarıhıde olur tarihi ayarladıktan sonra programı kurun bu şekilde de kullanılabılır.)
2.yontem programı kurduk map acıl her acılısta 7 gun sonra harıta kapanacak dıyor bırakın yazssın.tarıhı atıyorum bugun ıtıbarıyle kurdunuz nedır bugunun tarıhı 18/02/2010 7 gun trail veriyor ne dir bitiş tarihi +7 25/02/2010 tarihinde bitiyor siz tarihi 26/02/2010 tarihine alın programı acın ve surenız dolmus falan fılen dıcek orda web sms var web tıklayın ve ıste programı paylasan arkadasın anlattıhı yontemı yapıyoruz sayfa 1 e tıklayın ve kurulumu yapın ben htc kullanıcısın tel ımın ısletım sıstemı wındows mobıle bu sekıl surum yaptım ve kullanıyorum guzel de program kolay glesın her ne kadar anlatabıldıysem :D:P:

selvelat

Üye
sakut güzel anlatmışsında ilgili yere rakam yazamıyorsun.sadece harf yazabiliyorsun

sakut

sakut

Üye
hayrı her 2 sınıde yazabılıyorsun yanlısın var yazılabılıyor..

bu arada ben ndrive resmi web sıtesındekı butun traıl map ları cekıyorum tel kurup aradasın anllatıgı sekılde kuruyorum sorunsuz bır sekılde kullnaıyorum surum ;)

murdybey

Üye
evet reis ve tolga ustalar öncelikle ellerinize sağlık...ancak sanırım başka arkadaşlardada aynı sorun var ...bende e72 var ve seri numarası girmek mümkün değil sayı yazılamıyor...bilginiz ve çözümünüz varmıdır acaba.sevgiler

blackface

blackface

Üye
Teşekkürler :spr yine spr bi paylaşım/anlatım

santorsawyer

santorsawyer

Üye
AVRUPA MAPLARI ICIN TIKLAYIN. DIREKT DOWNLOAD

sADECE

EN IYISI TOPLU OLARAK VEREYIM

Asia & Oceania

Western Europe

Eastern Europe

North America

South America

Africa & Middle East

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaslar ben kullanıyorum 6220 c de problem yok .sadece Garmine alısınca biraz zor. Ve ort hız toplam gidilen km bilgilerini bulamadım .herhalde yok.Ama hızınızın kendi belirlediğiniz sınırı gecince sesli uyarı vermesi güzel bir özellik.

sakut

sakut

Üye
bu programda etiketleme var sanırm ama ben beceremedım bılen varmı arkadaslar yardımcı olabilirlermi.

amocan_35

amocan_35

Üye
Ssaol dostum

turkapc

turkapc

Üye
Bişey sorcam N73 Yükleniyormu bu

dEs_

dEs_

Üye
Güzel bi uygulama beğendim... Sağolasın kardeşim...

erhanercan

erhanercan

Üye
Hızlı ve güzel çalışıyor

Üst Alt