Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
destere filminde çalan telefonun melodisini arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
lkmrrs
Üye
Konu Sahibi
destere filminde çalan telefonun melodisini arıyorum
ilgilenirseniz çok ama çok sevinirim.
Numboy
Üye
Bende arıyorum bulan oLursa , bi zahmet forumda paylaşsın (:
deivid_99
Üye
beyler kimse bulamıyor mu
gemini_
Üye
bulun şunu be üstadlar
maykk
Üye
tekekkür ederim
Rufaigulu
Üye
bende ariyorum tesekkurler
gemini66
Üye
buyrun arkadaşlar melodi burda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
miss bayern
Üye
Arkadaslar, lütfen melodiyi tekrar yükler ve adresi bildirirmisiniz? Cok ariyorum bunu bir arkadasima dogum günü sürprizi yapmak istiyorum.. lütfen
merlin19
Üye
Şarkının Adı Kritik Benim Doa ve Yener Düettir) Buyrun Bayadır var bende Sesle Oynama Yapılmıştır Tarafımdan Düşük Kalite idi 4 DB ses Seviyesine Yükseltildi ve Ses Baya Kaliteli oldu))
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mmaallll
Üye
çok sağol
zet-zas
Üye
destere ( türk ) filmindeki melodiyi isteyen arkadşlar isteyene yollayabilirim msn adresim [email protected] upload edemedim isteyen arkadaşlara maille yollayabilirim
Şarkının Adı Kritik Benim Doa ve Yener Düettir) Buyrun Bayadır var bende Sesle Oynama Yapılmıştır Tarafımdan Düşük Kalite idi 4 DB ses Seviyesine Yükseltildi ve Ses Baya Kaliteli oldu))