• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

destere filminde çalan telefonun melodisini arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

lkmrrs

Üye
    Konu Sahibi
destere filminde çalan telefonun melodisini arıyorum
ilgilenirseniz çok ama çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: gargiyasar

Numboy

Üye
Bende arıyorum bulan oLursa , bi zahmet forumda paylaşsın (:

deivid_99

Üye
beyler kimse bulamıyor mu

gemini_

Üye
bulun şunu be üstadlar :)

maykk

Üye
tekekkür ederim

Rufaigulu

Üye
bende ariyorum tesekkurler

gemini66

Üye
buyrun arkadaşlar melodi burda

miss bayern

Üye
Arkadaslar, lütfen melodiyi tekrar yükler ve adresi bildirirmisiniz? Cok ariyorum bunu bir arkadasima dogum günü sürprizi yapmak istiyorum.. lütfen :(

merlin19

merlin19

Üye
Şarkının Adı Kritik Benim Doa ve Yener Düettir:)) Buyrun Bayadır var bende Sesle Oynama Yapılmıştır Tarafımdan Düşük Kalite idi 4 DB ses Seviyesine Yükseltildi ve Ses Baya Kaliteli oldu:)))

mmaallll

Üye
çok sağol

zet-zas

zet-zas

Üye
destere ( türk ) filmindeki melodiyi isteyen arkadşlar isteyene yollayabilirim msn adresim [email protected] upload edemedim isteyen arkadaşlara maille yollayabilirim

--------------- Ekleme ---------------

kendim filmden ayıkladım umarım işinize yarar :::::::::::):oke:

l3jk

Üye
error veriyor yeniden yükleyebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

merlin19

merlin19

Üye
Buyrun arkadaşlar :
Link 1 :

Link 2 :

Kolay gelsin : Not : Doa ve Yener ikilisinin Destere Kritik benim isimli şarkısı yani filmdeki şarkı Mp3 Formatında olup 4 Db Ses Kalitesindedi.

digisis

Üye
bu değil dostum :) desterenin telefonundaki çalan müzikten bahsediyoruz film müziklerinden değil

l3jk

Üye
yokmu melodiyi yeniden yükleyecek bi arkadaş

nightsecret_19

Üye
bozuk link

kayunuser

Üye
Şarkının Adı Kritik Benim Doa ve Yener Düettir:)) Buyrun Bayadır var bende Sesle Oynama Yapılmıştır Tarafımdan Düşük Kalite idi 4 DB ses Seviyesine Yükseltildi ve Ses Baya Kaliteli oldu:)))

link uçnuş düzelteblirmiyiz

marazlar37

Üye
ben yeni üyeyim nasıl indiricem melodiyi ??

l3jk

Üye
ya arkadaşlar film müziği değil filmdeki çalan telefonun melodisi yokmu bilen ve yükleyebilecek biri

Üst Alt