YkPkY
Üye
evet sıfırlamak gerekecek ama bir dünya ayar.off bee.Nasıl çalışmıyor, ayarlara göz atma ekranı geldi mi sizin? Bende bi süre uğraştım ama benim glance güncel sürüm olduğu için sıfırlamak zorunda kalmıştımyani sizde sıfırlayarak deneyebilirsiniz
Hangi uygulamadan bahsediyorsunuz ve nasıl bir hata alıyorsunuz ?evet sıfırlamak gerekecek ama bir dünya ayar.off bee.
saolasın.
bu font tweakları niye yüklenmiyor cihaza bilgin varmı
Sıfırladım iki kere ama glance açılıyor atıyor programdan.diğer tweaklarda yüklenmiyor artık.son redsone yüklüNasıl çalışmıyor, ayarlara göz atma ekranı geldi mi sizin? Bende bi süre uğraştım ama benim glance güncel sürüm olduğu için sıfırlamak zorunda kalmıştımyani sizde sıfırlayarak deneyebilirsiniz
yüklemeye çalıştığınız interop tools versiyonu kaç ?InteropToolsu yükleyebilen varmı son yapı olan 14388'e ? cihazı sıfırladım yükleyemiyorum
beta olan 1.7 ve 1.6 ikiside yüklenmiyor dosya yöneticisinden.yükle diyorum bekliyorum birşey yok.göz atma için kodları gireceğim ama yükleyemedimyüklemeye çalıştığınız interop tools versiyonu kaç ?
Slm arkadaşım bende yüklü interop tool ama ben göz atmayı yapamadım tam olarak ne yapmak gerekiyor,telefonum l820 ama 635 görünüyorbeta olan 1.7 ve 1.6 ikiside yüklenmiyor dosya yöneticisinden.yükle diyorum bekliyorum birşey yok.göz atma için kodları gireceğim ama yükleyemedim
Slm arkadaşım bende yüklü interop tool ama ben göz atmayı yapamadım tam olarak ne yapmak gerekiyor,telefonum l820 ama 635 görünüyor
mTalk'tan gönderildi
beta olan 1.7 ve 1.6 ikiside yüklenmiyor dosya yöneticisinden.yükle diyorum bekliyorum birşey yok.göz atma için kodları gireceğim ama yükleyemedim
Aynısını yaptım göz atma ekranına giriyorum açılıyor sonra yazılar felan gidiyor boş siyah bi sayfa görünüyor yazılar felan gidiyorgeriye doğru bakarsanız rock ve roll isimli arkadaşın anlatımı mevcut. bir sayfa geride olması lazım.onları uygulayarak yapabilirsiniz.
yaptım ama olmadı hocam .geliştirici modu usb bulma açık root tool ilede unlock yaptım.cihazı yeniden başlattım ama yine olmuyorappxbundle dosyasını zip olarak açın, içerisindekilerden arm olan appx dosyasını çıkarın onu yükleyin
ben bu işlemi 2 yapı önceden yapmıştım ve çalışıyordu.sıfırladık teli şuan interop tolu yükleyemiyorum.root tol ile ile kodları girdim dediğin gibi göz atma açılıyor ve içi boş.Aynısını yaptım göz atma ekranına giriyorum açılıyor sonra yazılar felan gidiyor boş siyah bi sayfa görünüyor yazılar felan gidiyor
mTalk'tan gönderildi
Ee ne yapmak gerekiyor ben interoptan yapıyorum olmuyor unlock mu yapmak gerek teli,zaten interop toolu kurunca unlock olmuş oluyor muyaptım ama olmadı hocam .geliştirici modu usb bulma açık root tool ilede unlock yaptım.cihazı yeniden başlattım ama yine olmuyor
ben bu işlemi 2 yapı önceden yapmıştım ve çalışıyordu.sıfırladık teli şuan interop tolu yükleyemiyorum.root tol ile ile kodları girdim dediğin gibi göz atma açılıyor ve içi boş.
birde göz atma ekranı güncel olmayacakmış.kodları girdikten sonra çalışırsa güncelleyebilirsin.sıfırlarsan benim gibi interep toluda yükleyemzssin yeni yapıda galiba güvenlik gibi bişey herhalde yüklenmiyor.bilmiyorum root tool ile unlock yapıyorum ben.interop toolda da unlock bölümü var.Ee ne yapmak gerekiyor ben interoptan yapıyorum olmuyor unlock mu yapmak gerek teli,zaten interop toolu kurunca unlock olmuş oluyor mu
mTalk'tan gönderildi
O unlock bölümünde neleri işaretlemek gerekiyorbirde göz atma ekranı güncel olmayacakmış.kodları girdikten sonra çalışırsa güncelleyebilirsin.sıfırlarsan benim gibi interep toluda yükleyemzssin yeni yapıda galiba güvenlik gibi bişey herhalde yüklenmiyor.bilmiyorum root tool ile unlock yapıyorum ben.interop toolda da unlock bölümü var.
bende yüklü değil ama hatırladığım kadarı ile ilk baştakine bir tık koy.veya tam emin olmak için oradaki yazıları kelime olarak google çeviride çevir yine çat pat bişeyler anlarsın.oan göre yaparsın.birde sizin yapı numarası kaç ?O unlock bölümünde neleri işaretlemek gerekiyor
mTalk'tan gönderildi
Son redstone yapısıbende yüklü değil ama hatırladığım kadarı ile ilk baştakine bir tık koy.veya tam emin olmak için oradaki yazıları kelime olarak google çeviride çevir yine çat pat bişeyler anlarsın.oan göre yaparsın.birde sizin yapı numarası kaç ?
sıfırladınızmı cihazı yeni yapaıyı yükledikten sonraSon redstone yapısı
mTalk'tan gönderildi
Hayır bi kaç yapı once 14379 lu yapı da mı ne sıfırlamıştımsıfırladınızmı cihazı yeni yapaıyı yükledikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?