Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hüseyin abi bununla yüklemeyi dene.Root tool u yüklerken sınıf kaydedilmemiş uyarısı veriyor
Eğer şu olay detaylı anlatılırsa bence bayağı bir deneyen olur,ben rootu bile yükleyemedim mesela.tweak yüklerken paket kaydettirelemedi diyor. rootu yükledim ama
Megada ki root tool ve wptweaker deploy olmuyor. Varmı başka yerde dosyalar?14267.1002 numaralı ilk Redstone yapısını denemek isteyen kullanıcılar öncelikle;
Bilgisayarınızdan application deployment aracı ile "root tool" adlı uygulamayı telefonunuza yüklemelisiniz
Daha sonra telefondan "root tool" uygulamasına girip aşağıdaki adımları gerçekleştirin fakat son kısımda sadece "interop/capability" seçeneğini seçin ve "apply" kısmına basın
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekrar application deployment aracı ile WPTweaker isimli uygulamayı telefonunuza yükleyin
WpTweaker uygulamasında gerekli yerleri aşağıdaki gibi düzenleyin ve "write" kısmına basın
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihazı tekrar başlatın ve güncelleme kontrolü yapın.
-----------------------------------------
Root tool ve WpTweaker adresi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Application Deployment için
Denemek isteyenler her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak denesin. Sorumluluk size aittir.
Wptweakerı nasıl hallettinizZonunda başardım.
Wptweaker deploy olmuyor ısrarla
Wptweakerı nasıl hallettiniz
Root tooldan nasıl yaptınız acaba? Videodaki işlemleri yaptıgımda değişen bireşey olmuyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan baka baka denedim ikinci seferde oldu.ilkinde videonun altındaki programdan denemiştim olmadı bende sonra ikinci kez olarak root tool den yaptım zaten aynı gibi bu sefer güncellemeyi gördü .wptweak yükleyemedim ben
ordaki anlatılan ne varsa root tool üzerinden uyguladım.manuel olarak orda ne yazıyorsa sen de yaz. yazdıktan sonra write tuşuna bas.program herhangi bir tepki vermiyor. insiderden tekrar fast seç. hatta videodaki gibi fasti seçmeden önce telefona bi restart at.Root tooldan nasıl yaptınız acaba? Videodaki işlemleri yaptıgımda değişen bireşey olmuyor
Sonunda yaptım. Teşekkürler. Sabaha 512mb redstone incelemesi geliyorordaki anlatılan ne varsa root tool üzerinden uyguladım.manuel olarak orda ne yazıyorsa sen de yaz. yazdıktan sonra write tuşuna bas.program herhangi bir tepki vermiyor. insiderden tekrar fast seç. hatta videodaki gibi fasti seçmeden önce telefona bi restart at.
benim şuan 3/10 aşamasında şarja baktım hemen şarj oluyor sıkıntı yok.genel durumu da yazarım nasip olursa.
Bu linkte Insider Redstone güncellemeleri ilk nesil lumia cihazlarina "Hack" ile nasil yüklenecegi anlatiliyor. Her türlü cikabilecek hasarlardan dolayi herkes kendisi sorumludur. Bu hack islemi hakkinda bilgisi olmayan hic bulasmasin.
Bu şekilde yüklersek sonraki yapılarda cihaz üzerinden güncelleyebilir miyiz? Yoksa her yapıda aynı yöntem mi gerekir?
Herhangi bir değişiklik yapmadığınız takdirde verilen her yapıyı yükleyebilirsiniz.Bu şekilde yüklersek sonraki yapılarda cihaz üzerinden güncelleyebilir miyiz? Yoksa her yapıda aynı yöntem mi gerekir?
Herhangi bir değişiklik yapmadığınız takdirde verilen her yapıyı yükleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?