Destek ne zamana kadar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Destek ne zamana kadar ?
Arkadaşlar merak ettiğim windows phone 8 de bir güncelleme devamlılığı olacakmı ? Örneğin : s2 kullanıcı arkadaşlarım aylardır güncelleme için sürünüyorlar genel olarak bir çok üretici bir önceki versiyon telefonlarına ya çok kısıtlı yada hiç destek vermiyor (apple katmıyorum) lumia 800 windows phone 8e güncellenmemişti daha düşük bir versiyon la geçiştirildi oysaki donanım olarak yeterliydi ben lumia 820 almayı düşünüyorum telefonu beğendim ama aklıma bu soru takıldı çünkü acı bir deneyimim var bakınız : arkadaşlarım iphone 3gs yerine bana n97 mini tavsiye ettiler bende tavsiyelerine uydum. biri hala güncelleme alırken, diğerinin adı anılmıyor hay o zamanki aklıma diyorum kendime

yaza dogru apollo + güncellemesi gelecek ve sonra wp blue diye bişeydi hatırlamıyorum yani nokia destek vermeye devam edecek

- - - Eklendi - - -

ve symbian içinde nokia gereken destegi verdi bence. 5800 kullanıyordum 2 hafta onceye kadar ve son 1 yıl hariç sürekli guncelleme geldi ve donanım yettigi kadar gelişti bence tel

Tepkiler: symbianbelle

papakudioflu

Emekli Yönetici
minimum 18 ay yazılım desteği verileceği resmi olarak açıklandı. Kasım2012'yi baz alırsak 2014 6.ayına kadar kesin destek alıcak. Daha fazlası da olabilir.

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Peki ya önceki lumia serisinin sonu neden bu kadar erken geldi halbuki wp8 e yükseltilebiceklerini düşünüyordum

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki ya önceki lumia serisinin sonu neden bu kadar erken geldi halbuki wp8 e yükseltilebiceklerini düşünüyordum

wp7 ile wp8'i iki ayrı işletim sistemi gibi duşun. Çünkü kernelleri ve kodlamaları tamamen farklı. Bu yüzden wp8 wp7'ye yükseltme olarak verilemezdi.

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
Wp7 gibi wp8 de bir kaç güncellemeyle ömrünü tamamlamazsa iyidir

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wp7 gibi wp8 de bir kaç güncellemeyle ömrünü tamamlamazsa iyidir

wp8 apollo+ ve Blue güncellemelerini kesin olarak alıcak bunlar da büyük majör güncellemeler. Tabi bu arada bir kaç tane de minör güncelleme yayınlanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...