serif55
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonunun pil durumu %30 un altindaysa RUU ve diger denemelerin basarisiz olur.
Durumunu anlayabildigim kadariyla verdigim linkteki anlatim sanirim senin probleminle benzer. Bir bak istersen.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Ayrica senin durumuna benzeyen bir kac konu daha var belki burada sunulan cozumler senide kurtarabilir?
Senin durumuna en yakin olani;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam ilk verdiğiniz linkte dediğiniz gibi benim sorunumla benzer bi sorun ama orda da çözüm olarak ya RUU yüklenmesini istemişler yada Fastboot komutuyla halletmişler. Ben ikisinide yapamıyorum RUU yu denedim cihazın pili doluyken ama adb modunda bağlayamadığım için pc görmedi cihazı yükleyemedim. Fastboot moduna Bootloader silindiği için(hala öyle tahmin ediyorum) giremiyorum normal yollada recovery ye giriş yapamıyorum nasıl bi sorundur anlamadımki yaa
Herhangi bir led uyarisi dahi alamiyor musun? Guc dugmesi ve ses tusuna basili tuttugunda cihaz tepki vermiyor mu? Sadece acilip boot ekraninda mi kaliyor?
Evet aynen o şekilde hocam led uyarısı yok, tüm tuş kombinasyonlarını denedim dediğiniz gibi açılıp boot ekranında Htc logosunda kalıyor
telefoncuya git 30 liraya hallederler j tag kullanir buyuk ihtimal. olmazsa servis ucret istemez anakart degisimi icin
Yabanci forumlarda okudugum ve anladigim kadariyla cihazinin servis yolu gozukmus. Hemen hemen ayni durumdaki One V'yi servise yollayan kisinin anakartini ve pilini degistirmisler ve ucret talep edilmemis. Cunku bu durumda cihaza baglanamayan servis bootlock olayini goremedigi icin unroot yapilip yapilmadigini anlayamiyormus. Benzer durumda olanlarin cogundada servis yolu tavsiye ediliyor. Yardimci olamadigim icin uzgunum. Bir ara HTC HD2 cihazim varken HTC ile yuzgoz olmustum. Simdi Forever Symbian
Teşekkür ederim hocam önerin için tanıdık birini bulalım bakalım internette sanırım yüksek fiyat çekiyorlar
- - - Eklendi - - -
Servise göndermesine gönderirim hocam da şimdi dediğiniz gibi Bootloader kilidinin açık olduğunu anlamazlarsa ne ala ama anlarlarsa cihaz kara listeye düşüo sistemde bikaç arkadaşımın başına gelmişti. Tanıdık telefoncu bulabilirsem Jtag ın fiyatını sorayım olmadı servisin yolunu tutucaz mecburen
İgilenmeniz bile bana yardımcı olmakla aynı değerde hocam teşekkür ederim
Ne demek abicim duzeldi ya Allah gule gule eskitmeyi nasib etsin
Haydi gecmis olsun, sorunsuzca kullanmani dilerim.
dostum bence tamirciye götür onlarda usb jig denilen bi dalga var onla tuş kombinasyonu uygulamadan telefonu fastboota alıyor. orada aldır veya kabloyu satın al (15tl) ondan sonra işini gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?