serif55
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sony lerde sony update service adlı programdan bootloader kilidini acmadiysan orjinal romu yükleyebiliyordun htc'nin de pc programı varsa ki vardır güncelleme bölümünden tekrar orjinal romu yükleyebilirsin diye tahmin ediyorum.İki gündür teli kullanıyorum dostlar bilen birisi yokmudur 37 kişi bakmış bi önerisi olan söylesin
Telefonun içeriğini silmissin. Doğal olarak erisemiyorsun. Orj. Romu kur download mode a alarak
Denemediğim kombinasyon yöntem kalmadı Xda dan da bakmadığım yöntem yok yada gözümden kaçıo, bilen birisi çıksa da keşke elimizi çabuk tutsak hocam bekliyoruz bakalım
Cwm ye ulaşabiliyor musun ?
Kapatmazsan batarya bitebilir ve sarj almayabilir cihaz. Kapat bana kalırsa
Dead flash ile ilgili araştır biraz. Symbian da vardı, ne olursa olsun, cihazı kurtarabiliyorduk. Samsung için de buna benzer bir şey söz konusu. HTC için de olabilir.
Araştırıyorum hocam sağolun öneri için inşallah yapabilirim
Bir ürün vardı jtag sanırım direkt download modu açıyordu bir bak derim
Sanirim kapatma ve ses kisma tusuna basili tutarsan 15-20 saniye kadar reset atiyordu cihaz. Veyahutta ana sayfa dugmeside olabilir emin degilim tam ama bir kombine reset attiriyor
Edit: cwm silindi mi?
Tahminen Bootloader komple silindi hocam doğal olarak cwm de silindi, söylemiş olduğunuz tuş kombinasyonlarını da denedim tık yok cihazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?