Desire 820 mi grand prime mı

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Desire 820 mi grand prime mı
Htc desire 820 ile grand prime arasında kaldım kamera ve şarj süresi olarak hangisini önerirsiniz Turkcell tarifeye ek olarak alacağım için yakın fiyatlı bir telefonda önerebilirsiniz

Ranın Gözü

Ranın Gözü

Üye
Desire 820 tabikide

0MG90

0MG90

Üye
Kesinlikle Desire 820

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
İkisinide elime aldım ama kamera olarak Grand daha iyi gibi geldi renkler canlı gibi ama desire 820 deki kameranın üstünde yağ var gibi 820 diyen arkadaşlar neden olduğunu yazabilir mi :D

Peki g2 nasıl desire 820 den kamera-batarya olarak

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende turkcell mağazasında baktım donanım olarak Desire 820 iyi ama kamerasını beğenmedim şahsen ön kamera sözde 8mp ama prime daha iyi gerçekten 5mp onun. Kasa olarak da beğenmedim çok büyük abi 5.5 ekran koymuş alta üste 3cm boşluk koymuş telefon 6 inç gibi duruyor çok kaba inceliği güzel ekranda 720P idi sanırsam ama pixelleri sayıyordum belkide duvar kağıdıyla ilgilidir dicem ama kendi htc nin duvar kağıdı bilemiyorum. Prime da donanım olarak daha kötü sadece ön kamerasını beğendim s5 toucwizi var ve tabiri caizse akıyor cihaz gerçekten çok güzel tabi bunun 720P den düşük ekran çözünürlüğünun büyük katkısı mevcut. Birde tft ekran olmamış o cihaza en düşük parlaklikta ekran gözükmüyordu mağaza içinde :D ışıklar da var sen düşün
Prima da batarya da daha üstün de sanırsam 2600 mah vardı demi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Bende turkcell mağazasında baktım donanım olarak Desire 820 iyi ama kamerasını beğenmedim şahsen ön kamera sözde 8mp ama prime daha iyi gerçekten 5mp onun. Kasa olarak da beğenmedim çok büyük abi 5.5 ekran koymuş alta üste 3cm boşluk koymuş telefon 6 inç gibi duruyor çok kaba inceliği güzel ekranda 720P idi sanırsam ama pixelleri sayıyordum belkide duvar kağıdıyla ilgilidir dicem ama kendi htc nin duvar kağıdı bilemiyorum. Prime da donanım olarak daha kötü sadece ön kamerasını beğendim s5 toucwizi var ve tabiri caizse akıyor cihaz gerçekten çok güzel tabi bunun 720P den düşük ekran çözünürlüğünun büyük katkısı mevcut. Birde tft ekran olmamış o cihaza en düşük parlaklikta ekran gözüküyordu mağaza içinde :D ışıklar da var sen düşün
Prima da batarya da daha üstün de sanırsam 2600 mah vardı demi

Desirenin ön kamerasını da beğenmedim yakın fiyatlarda öneriniz var mı Samsunguda pek sevmiyorum hepsinin tasarım kopyala yapıştır gibi

byAndroid

byAndroid

Üye
Bütçe verin hocam yardımcı olalım 1000 lira falan mi bütçe
Birde turkcell den mi alacaksınız

0MG90

0MG90

Üye
İyi gelir ekranı SuperAmoled çünkü. iPhone'la fotoğraf çekin o da güzel gözükür, Retina ekran yüzünden. Bilgisayara attığınızda farkı görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: Ranın Gözü
byAndroid

byAndroid

Üye
Süper amoled yok prime da

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
1200 sınır turkcellden faturaya ek alacağım

0MG90

0MG90

Üye
TFT ekranmış daha kötü. Desire 820 dahili hafıza ve RAM bakımından ondan daha iyi. +Ekran

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
1200 e bir öneriniz var mı hocam turkcellden tarifeye ek alacağım ama
Bunlar dışında G2 ve Nexus 5 var ama tam 1200 mü eder onlar bilmiyorum. Tarife dışı alacaksanız ithalatçılı Z2 öneririm.

byAndroid

byAndroid

Üye
Turkcellde belli başlı cihazlar var peşin fiyata 820-prime-t50-s5 var bunların içinden 820 ya da prime al diğer cihazlar baya pahalıya gelebilir araştır derim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kütük almak istiyorsanız desire 820 bidon almak istiyorsanız grand prime.

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Neden desire 820 arkadaşlar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neden desire 820 arkadaşlar
Çok bir sebebi yok. En önemlisi Lagwiz(touchwiz) orta seviye cihazlarda samsung'un bir süre sonra arayüzü patlıyor. S3 oluyor cihaz adeta. Desire 820 ise hiç uğraşılmamış direk aosp gibi konmuş satışta bundan sebeb kasma olmaz. Sen cm rom Kurarım dersen Grand prime da alınabilir.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Çok bir sebebi yok. En önemlisi Lagwiz(touchwiz) orta seviye cihazlarda samsung'un bir süre sonra arayüzü patlıyor. S3 oluyor cihaz adeta. Desire 820 ise hiç uğraşılmamış direk aosp gibi konmuş satışta bundan sebeb kasma olmaz. Sen cm rom Kurarım dersen Grand prime da alınabilir.
En iyisi o zaten. HTC Sense kullanmamış biri arayüzle uğraşılmamış demesin.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
En iyisi mi zevkler ve renkler. Aosp oldunu bilmiyordum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Prime da toucwiz akıyor kasma yapacağını sanmıyorum sayfa geçişleri olsun başka şeyler olsun öyle yani birde Samsung bu yeni toucwiz le sorunları çözmüş ben öyle gördüm yani