Derdime Derman Yandım El Aman....üstalarım Iyiki Siz Varsınız Herzaman

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

estami

Üye
    Konu Sahibi
Derdime Derman Yandım El Aman....üstalarım Iyiki Siz Varsınız Herzaman
değerli üstadlarım telefonum 6600 ve bir kac gün icinde ekranı gidip gelmeye başladı uzun süreli kendi şarjında değilde başka bir nokia cihaz şarjınbda kalmıştı 6 saat kadar uyandığımda ekranda sadece nokia yazısı vardı kapatıp actı ekran dağıldı düzeldi yeniden gün boyu o şekilde gitti geldi şimdi ise tamemn kapandı kendi bataryamla acılmıyor ama başka bir batarya taktığımda ekrana ışık geliyor öyle kalıyor acılış yada nokia yada pin kodu yok sadece ışık ne oldu benim caanım telefonuma cok ama cok müteşekkir kalıcam konuyla ilgilenirseniz ne yapmam lazım.

akula

akula

Üye
hard format at genelde bunu virüs yüzünden yapar düzelme olmassa servisin yolu gözüküyor

estami

Üye
    Konu Sahibi
formatı attım lakin kendi bataryam ile calışmıyor başka batarya taktım ekranda sadece ışık yanıyor bende varsayımla yola cıkarak ışıkların yanıp sönmesinden pin kodunu girdim acılıyor sesler tuş seesleri vs var sanırım ben göremediğim icin normal ekranada giriyor amaaaaa asıl dert burada başlıyor ben bişey görmüyorum ekranımda sadece beyaz ışık var başka bişey yok neden ekran gelmiyor sevgili dostlar bu derdime derman olana bende müteşekkir kalıp ömrümün sonuna kadar dua edicem...ayrıca cok güzel şiir yazarım şairim dilerse sevdiğine ithafen derdime derman olan dostuma harika bir şiir hediye edebilirim yada yeni yazabilirim lütfen bir care....

akula

akula

Üye
dostum format atman için ekranı görmene gerek yoktur * 3 arama tuşuna ve kapatma tuşuna aynı anda basacaksın :)telefon aclıp kapanınca formatlama olur ama dikkat et taktıgın batarya dolu olsun baktın olmadı servise götürmek en akıllıca olur

estami

Üye
    Konu Sahibi
dostum format atman için ekranı görmene gerek yoktur * 3 arama tuşuna ve kapatma tuşuna aynı anda basacaksın :)telefon aclıp kapanınca formatlama olur ama dikkat et taktıgın batarya dolu olsun baktın olmadı servise götürmek en akıllıca olur

değerli üstadım formatı attım ama ekran beyaz yazılı ekran gelmiyor yani sadece beyaz ışık yanıyor sesler var vlakin ekran hala beyaz ne yapmam lazım üstadım seni yoruyorum ama telefonum cok lazım bana.....Saygılar

akula

akula

Üye
o zaman servisten baska secenek kalmamış serviste bi konturol ettir

5300caner

5300caner

Üye
eeT foRmaT işe yaRamazsa doğRu teL. seRwise :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt