Derbide Gulen Yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Derbide Gulen Yok
Derbide gulen Olmadı

fenerbahce: 2 -- besiktas: 2

fenerbahce - besktas arasındaki derbide fenerden tuncay ve nobrenin gollerine sergen karsılık werince mac berabere sonuclandı

goller dak 57: tuncay
dak 67: sergen
dak 72: sergen
dak 76: nobre

ilyas71

Üye
Ben şahsen Beşiktaşın bu kadar iyi oynayacağını beklemiyordum. Kadıköydeki yenilmezlik serimizi 6 seneye çıkarmış olduk. Gerçi bu sonuc bizden çok Galatasaraya taradı ya, merak etmeyin İnönü de de onları yeneriz.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
sahsı dusuncem bjk fazla ii oynamadı bnce fenerin defansındaki geleneksel olan hatalar sayesinda puan aldınz kafayı yedim macı izlerken yaaa fb ilk yarı iiydi bjk sergenn ilk golden sonra iiydi sergenn ilk golde sanki biraz balık gibiydi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
35 Yaşındaki Sergen tek başına FB'yi yıktı , HELAL OLSUN.!

----

Bu Defans ve Teknik Direktör diyenlere de haret edeceğim şahsiyet Daum ile Fenerbahce'den hiç bir cacık olmaz.

slayer

Üye
sergenin ilk golüne balık diyor adam. Hey Allah'ım
ligin başında, ligden kopmuş bir takımla; birçok maçı hakemlerle buraya gelmiş bir takımın performansı eşit oluyor demekki...

Hakem bence iyiydi... 2 pozisyon dışında... Onlar verilse ve gol olsa bu istekli bjk çok rahat alırdı maçı...
Maçın başlarındaydı galiba sergen'in A.Hasan'a vermediği pas çok sinirlendirdi beni....
Çektiğimiz şutlar bi kaleyi bulsa...
Cordoba manyak oynadı... Takımım da iyi oynadı ama..

"isterse kaleye bu sefer tigana geçsinnn" diyen bir arkadaş vardı... Bak, gerek kalmadı tigana'ya... Cordoba çok pro. oynadı... Sizinkilere dokunmadı bile... Kırmızıda yemeyince.... N'oldu_???

requiemksk

Üye
bu derbi kesinlikle besiktasin hakkiydi

Nicolas_Anelka

Üye
yeni geldimm uyuz oldum sergene yaa bu macıda göz göre göre kaybettik..

ouSahin

ouSahin

Üye
fenerbahçe o pozizyonları gole çevirseydi ahh farklı biterdi bu maç cordobada bu maçta panter olacagı tuttu bizde moron var tabi kalede tövbe tövbe

Yok abi daum işi bilmio volkanı nie almadı kaleye anlamadım

yunusoglu

Üye
bu maç beşiktaşın hakkıydı hakem berbat bi yönetim gösterdi..fener 200 milyon dolarlık bi takım bile kursa kadıköyde beşiktaşı yenemez bunu tüm fenerliler anlasın...

ouSahin

ouSahin

Üye
<div class='quotetop'>(yunusoglu &#064; Feb 26 2006, 10&#58;34 PM) [post=287022]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bu maç beşiktaşın hakkıydı hakem berbat bi yönetim gösterdi..fener 200 milyon dolarlık bi takım bile kursa kadıköyde beşiktaşı yenemez bunu tüm fenerliler anlasın...
[/b][/quote]

saçmalama 50 mliyon dolarlık takım kursak yeneriz sizi bence saçma knuşuyon hakem tamam kötü ama sizinkileride gördük nasıl tehdit ediyo hakemi yapmayın ya bizde sizi inönüde yendik bunları unutmayın

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tabiki sergenin ilk golu balıktı hemde balıgın alasaı sanki topu sırtında tasıdıda sonra kucagna aldıda golu attı 2 golde fb nin defansının geleneksel hatası yuzunden bjk ninde balı sayesisnde atıldı

allah askına bana biri saysın hakemlerle fenerin aldıgı o tum macları

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O kaçan pozisyonlarımız için yoruma bile gerek yok..

Muhteşem baskılı futbol aralarda 5-10 dk gözüken bjk ve 2 gol fazla konuşmaya gerek yok..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
maci izlemedim yorum yapamicam ama
su smiley beni anlatabilir bu mac icin
hatta

darkred

darkred

Üye
van maçı izlemedim ama son dakikalarda tümerin bir pozisyonu var son adam tarafından düşürülüyor ama maç devam ediyo bence kırmızı kart olmalıydı.o adamı geçse bariz gol şansı var belkide maç 2-3 bitecekti

seckinkoybasi

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Feb 26 2006, 09&#58;33 PM) [post=286946]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
35 Yaşındaki Sergen tek başına FB&#39;yi yıktı , HELAL OLSUN.&#33;

----

Bu Defans ve Teknik Direktör diyenlere de haret edeceğim şahsiyet Daum ile Fenerbahce&#39;den hiç bir cacık olmaz.
[/b][/quote]

sana katılıyorum "Gokhan43"

Nicolas_Anelka

Üye
<div class='quotetop'>(yunusoglu &#064; Feb 26 2006, 10&#58;34 PM) [post=287022]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

sen ne dediğini bilmiyosun biraderr hep zaten maç sizin hakkınız hakem bizden yana yok öyle bişeyy

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Eğer BJK gibi top çevirseydik rahat alırdık maçı.

Örnek : BJK, Fenerbahce yarısahasında inanılmaz rahat top çeviriyor , herkes top almak için boşa çıkıyor vs. ama top Fenerbahceye geçtiğinde millet saf saf birbirine bakıyor nasıl iş anlamadım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bjk&#39;nin pzoisyonu var sankide onun hakkıydı diyorsunuz.. Siz yatın kalkın bizimkilerin beceriksizliğine ve cordoba&#39;nın muhteşem oyununa dua edin..

slayer

Üye
cordoba&#39;da bjk oyuncusu... + pozisyonumuzmu yoktu???? Fenerinmi pozisyonu çok vardı deilmi_??? orta sahadan çekilen şutlara ben tehlike bile demem...

hidayet

hidayet

Üye
cordoba ve sergen dün iyi performans sergilediler beşiktaşın çok iyi oynadığı söylenemez ama fenerbahçenin verdiği açıklarıda değerlendirmeyi bildiler güzel maç oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...