Deniz Gezmiş 52 dakikada öldü

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
adanada ikahmet ediyorum bak bunu bile düşünemiyorsun
neyse kardeşim lafı uzatmayalım
son sözüm;ben inandığım ve doğru olduğuna inandığım herşeyi savunur ve o yolda yürürüm chavrash keşke herkes senin gibi mantıklı düşünse ozaman bu memleket daha yüksek yerlerde olurdu :oke:
ya sen nasıl birisin kendini akıllımı zannediyon önce yap hakaretini sonra neyse lafı uzatmayalım. Bence senin düşünme organlarında ciddi bir hasar var.:kop:;)

CEREN

CEREN

Üye
ya sen nasıl birisin kendini akıllımı zannediyon önce yap hakaretini sonra neyse lafı uzatmayalım. Bence senin düşünme organlarında ciddi bir hasar var.:kop:;)
farkındamısın bilmiyorum ama asıl hakareti yapan sensin kendisyle celişki içinde olan bi insanla daha fazla muhatap olamicam sen gülmeye devam et:oke:
kendimide akıllı bulurum akıl hocalığıda yaparım çocuk gibi de davranma yaşına uygun davran olmazmı???

iremm

iremm

Üye
Lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine...:sopa:

:ehe:ehe

Arkadaşlar bu tür konular için birbirimizi kırmayalım tatsızlıklar olmasın eminim kimse bildiği yoldan şaşmayacak sadece kırılanlar olacak

Konu hakkında ki yorumumda gerçekten kötü bir şekilde can vermiş acı bir durum

kurt bey

kurt bey

Üye
Emperyalistlerin yaşam tarzını benimsemiş yeni nesil devrimciler, daha önceki konularda gördüklerimden sonra bu tür konularda yorum yapmama kararı aldım. Bu konuylada ilgili birşey yazmıyacağım sözüm direk devrimcilik oynayanlarıdır.
Aranızda chawrash dışında 68 kuşağını anlayan ve onlar gibi düşünen bir kişi bile yok,hepiniz burda devrimcilik oynuyorsunuz. Emperyalizme karşıyız diyip onların müzikleriyle eğlenip onların istedikleri gibi giyinip yaşayarak hiç bir şey sunamassınız. İsim vererek konuşayım;
Van_hoijdonk: Avrupalılar ve amerikalılar gibi yaşam tarzını savunuyorsun. Müslüman-Türklerin topraklarında bu yaşam tarzını benimsiyorsun ve devrimciyim diyorsun,
Ceyda_Ceren:Marsizm ve leninizm gibi Allah inancını yok sayan görüşleri "Müslüman-Türk" halkı için çare görenlere rahmet okuyorsun(!)
Oğuz kardeşim: Emperyalist müziklerine çeşitli mixler hazırlamak için saatlerini pc başında harcadığın zamanları unutuyorsun. :)
Ayrıca bu konuya yorum yazmayan diğer bazı arkadaşlar içinde söylediklerim geçerlidir. Biz ülkücüler inancımız neyi gerektiriyorsa o uğurda yaşarız,aslada söylediklerimizle yaptıklarımız çelişmez. Sizler baştan sona emperyalist yaşamı benimseyerek emperyalizme karşı duran insanlar olarak bu yolun sonu olmadığını anladığınızda eyvah diyeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak :)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
farkındamısın bilmiyorum ama asıl hakareti yapan sensin kendisyle celişki içinde olan bi insanla daha fazla muhatap olamicam sen gülmeye devam et:oke:
kendimide akıllı bulurum akıl hocalığıda yaparım çocuk gibi de davranma yaşına uygun davran olmazmı???
Senin gibilerle uğraşmaya değmez...Kusura bakma ama zamanımı boşa harcıyorsun...Önce sabit kararlar vermeyi öğren...

CEREN

CEREN

Üye
Senin gibilerle uğraşmaya değmez...Kusura bakma ama zamanımı boşa harcıyorsun...Önce sabit kararlar vermeyi öğren...
benim kullandığım lafları tekrardan bana kullanma komik duruma düşüyorsun:oke:
buda benım son cevabım artık kendın yazar kendin okursun............

--------------- Ekleme ---------------

ewet kurtoğlu ben rahmet okuyorum onlar inançlı ya da inançsız bu seni ilgilendirmez devrimciler enazından din ırk ayrımı yapmıyor siz ülküçüler gibi belkide haklısın emperyalızm bu ülkeden hiç gitmeyecek sebebide şuanki yönetenler bunu hepimizde çok ii biliyoruz amerika olmadan neyapabiliyoruz ben ayrıca oyun oynamıyorum sana burda kendimi ifade etmekte zorunda değilim
çünkü enazında ben milletim için bişeyler yapmaya calışıyorum kürt türk alevi demeden işte aramızda ki fark bu:oke:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
benim kullandığım lafları tekrardan bana kullanma komik duruma düşüyorsun:oke:
buda benım son cevabım artık kendın yazar kendin okursun............
sen iice saçmalamaya başladın bence de kapatalım artık...

technonur

technonur

Üye
konuyla ilgili tartışsanız tamam dicemde o ona laf atıyo o ona madem kişisel olarak tartışıyosunuz pm kullanın :oke:

mservank

mservank

Üye
Çoğu (belki de her )siyasi konunun sonu malesef :(

Nazy

Nazy

Üye
böyle konular hakkında değişik düşüncelerim var...
herkes içinden bişeyler düşünüp tam anlamında dile getiremeyecekse
böyle konuların açılmasının hiç bir mantığı yok

c3r3n

c3r3n

Üye
(çok gereksiz tartışmalar olmuş.konu gereğini çoktan sapıtmış durumda)
formda herkes istediğini dile getirebilir aynı ya da ayrı görüş farketmez.eğer bu gerceklestirilemeyecekse konu acılmasının ne manası var?her nihayetinde hepimiz insanız bu konuda üzülmeyenlere şasıyorum doğrusu...(ki herkesınde üzülmesini beklemiyorum).karşınızdaki ölmüş biri.sevin ya da sevmeyin şu dakikadan sonra birsey farketmez ve bu ileri geri konuşmanızı hiç gerektirmez.haa sunuda dile getirmeden geçemeyeceğim hep şu dile getirilmiştir bi kesim hep dinci bi kesim dinsiz.bu çok ama çok yanlış.herkesin dini kendine!..umarım ne demek istediğim anlaşılır ve yanlış taraflara çekilmez..

black_angel2123

black_angel2123

Üye
Off Yha O Adama Idam Kararı Vernlerin Allah Belasını Versin

ufuk023

Üye
üzücü seyler bunlar. bakın apo ağalar gibi yaşıyor haftada bir kadın bile getiriyorlarmış 30.000 insanın kemikleri sızlıyor.

CEREN

CEREN

Üye
bu memlekette adalet yok zaten hiç bizaman da olmicak
katıller keyif içinde yaşıyor suçsuzlar ise idam ediliyor

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
bu şekilde öldüğünü biliyorum...yine de sağol..

_atr_

_atr_

Üye
Bizene ?
:@

karides

Üye

Üst Alt