Deniz Gezmiş 52 dakikada öldü

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
kaçmıyorum ama bence sende laflarına dikkat et burdayım varsa bi derdin söyle sen emir verme bende öyle yazmiyayım :):):):)
durmadan aynı şeyi tekrarlayıp duruyon niye? söleyeyim çünkü tek güvencen bu başka şekilde kendini haklı çıkaramazsın değilmi bunu benden ii biliyorsun muhalefet hanım...

mservank

mservank

Üye
Valal yeter ya her konuda tartışma çıktığını bildiğiniz halde hala kony açmayı başarabiliyorsunuz sonra da negative in açıklamalarına güveniyorsunuz
iyice soğuttunuz forumdan

CEREN

CEREN

Üye
durmadan aynı şeyi tekrarlayıp duruyon niye? söleyeyim çünkü tek güvencen bu başka şekilde kendini haklı çıkaramazsın değilmi bunu benden ii biliyorsun muhalefet hanım...
çok saol ya hiç güleceğim yoktu ya :kop::kop::kop:
tabiki söylerim hem önce sen başlattın bana emirli konuşarak
ya kendimi bi an orta okul yıllarında hissetim
şuan hala gülüyorum:kop::kop:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
sendemi Ahmet
20 - 25 yıldır aynı yollarda dolanıp bişey bulamamak ve başaramamak, yolu değiştirmek için yeterde artar bile:)

Bulamasa da başaramasa da insanın inandığı yolda yürümesi kadar güzel bir şey yok bence. ;)

Nazy

Nazy

Üye
Arkadaşlarım kardeşlerim
Biz 25 yıllık 30 yıllık konuları tartışırken
başka milletler ozon tabakasının üzerinde seyahat planları yapıyor
ben utandım, uyanmak istedim
inşallah hepimiz uyanırız

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaşlarım kardeşlerim
Biz 25 yıllık 30 yıllık konuları tartışırken
başka milletler ozon tabakasının üzerinde seyahat planları yapıyor
ben utandım, uyanmak istedim
inşallah hepimiz uyanırız

Türkiye'nin ozon tabakasında yürüyebilecek teknolojiye sahip olabilmesi için önce emperyalist güçlerin Türkiye üzerindeki ellerini kesip atmak gerekiyor. ;) O elin kesilme sürecine Devrim, eli kesene de Devrimci deniyor.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
çok saol ya hiç güleceğim yoktu ya :kop::kop::kop:
tabiki söylerim hem önce sen başlattın bana emirli konuşarak
ya kendimi bi an orta okul yıllarında hissetim
şuan hala gülüyorum:kop::kop:

aynaya bak gülecek çok şey görebilirsin benim sözlerime gerek bile duymazsın....:kop::kop::kop::kop:

Nazy

Nazy

Üye
Türkiye'nin ozon tabakasında yürüyebilecek teknolojiye sahip olabilmesi için önce emperyalist güçlerin Türkiye üzerindeki ellerini kesip atmak gerekiyor. ;) O elin kesilme sürecine Devrim, eli kesene de Devrimci deniyor.
Tamamda abi ozaman keselim eli
burada tartışmakla yollarda birbirimizle inatlaşmakla olmaz bu:)
yada bişey yapalım Deniz Gezmiş Geri gelsin:kop:
onun arkasından ağlayıpta nereye varıcaz
ilk önce üstümüzü başımızı toparlayalım ondan sonra ilerleriz

şuan için böyle bir devrim yapmak eşittir türkiyeyi yıkmak
tabi yıkılmayacak zaten darbeye aç olan ülkemiz bir darbe daha yaşıyacak
başka çözümü yok neyazıkki

CEREN

CEREN

Üye
aynaya bak gülecek çok şey görebilirsin benim sözlerime gerek bile duymazsın....
aynaya bakınca zaten gülüyorum çünkü kendimi çok seviyorum ve seviliyorum zaten kendini sevmeyen insan başkalarını hiç sevemez anladın the_bozkurt neyse bak konu nerden nereye gidiyo sende aynaya bak eger kendini çok seviyosan eminim sende mutlu olursun ve gülersin
burada espiri anlayışın zzüüüpper:oke:
o koptumlarıda sonradan ii akıl ettin bak şimdi daha da gülüyom koptum
sen karadeniz tarfındaydın deme

--------------- Ekleme ---------------

:alkis:alkis:alkis
:oke::oke:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
aynaya bakınca zaten gülüyorum çünkü kendimi çok seviyorum ve seviliyorum zaten kendini sevmeyen insan başkalarını hiç sevemez anladın the_bozkurt neyse bak konu nerden nereye gidiyo sende aynaya bak eger kendini çok seviyosan eminim sende mutlu olursun ve gülersin
burada espiri anlayışın zzüüüpper:oke:
o koptumlarıda sonradan ii akıl ettin bak şimdi daha da gülüyom koptum
sen karadeniz tarfındaydın deme

--------------- Ekleme ---------------

:alkis:alkis:alkis
:oke::oke:
yok doğunun ortasından Erzurumdan

CEREN

CEREN

Üye
yok doğunun ortasından Erzurumdan
bak hemşeri sayılırız aslında ben erzurumlularla ii anlaşırım komsşularımız var süper insanlar
neyse kardeşim sana ii forumlar sen bidaha emir vereerek yazma bende sana karşı dogru yazayım
yanlış ta hatırlamıyosam benim bildiğim bi karadenizli vardı oda albay ama kim hatırlayamadım;)

Nazy

Nazy

Üye
bak hemşeri sayılırız aslında ben erzurumlularla ii anlaşırım komsşularımız var süper insanlar
neyse kardeşim sana ii forumlar sen bidaha emir vereerek yazma bende sana karşı dogru yazayım
yanlış ta hatırlamıyosam benim bildiğim bi karadenizli vardı oda albay ama kim hatırlayamadım;)
ben karadenizliyim ama ne dediğinizi anlıyamadım:allalla:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
hemşerimi erzurum nere adana nere

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bozkurt en iyisi boşverlim biz Gezmiş'i falan, Osmanlı gelsin kurtarsın bizi. Hatta direk yükselme devrinden Fatihi çağıralım daha iyi olur değil mi :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tamamda abi ozaman keselim eli
burada tartışmakla yollarda birbirimizle inatlaşmakla olmaz bu:)
yada bişey yapalım Deniz Gezmiş Geri gelsin:kop:
onun arkasından ağlayıpta nereye varıcaz
ilk önce üstümüzü başımızı toparlayalım ondan sonra ilerleriz

şuan için böyle bir devrim yapmak eşittir türkiyeyi yıkmak
tabi yıkılmayacak zaten darbeye aç olan ülkemiz bir darbe daha yaşıyacak
başka çözümü yok neyazıkki

Arkasından ağlanmıyor, sadece "anılıyor" ki bu da abes bir şey olmasa gerek.

Sen diyorsun ki emperyalistlere ihtiyacımız var. ( ? ) Yok böyle bir şey, Atatürk sırtını millete dayadı da başlattı Kurtuluş Savaşı'nı; aynısını biz de yaparsak, kesemeyeceğimiz el yoktur. Tarih bunun örnekleriyle dolu .. :)

ouSahin

ouSahin

Üye
En azından o yollara dökülenler Türkiye'nin Bagımsızlıgını isteyen bir inanç peşinde olan insanlar..En azından Türkiye için birşey yapan sesini yükselten ve Vatanı için ölen kişiler...

Peki Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının yaptıklarına ve onu savunan o yollarda yürüyen insanlara İnanmayan zıt görüşlü İnsanlar Türkiye için ne yaptı?

keremerson

keremerson

Üye
Lütfen birbirinizi kırıcı sözler söylemeyin arkadaşlar, inanan inandığı yolda ilerler...
En azından forumda böyle tartışmalar bi işe yaramaz...
Ne mutlu Türk'üm diyene :) :oke:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Bozkurt en iyisi boşverlim biz Gezmiş'i falan, Osmanlı gelsin kurtarsın bizi. Hatta direk yükselme devrinden Fatihi çağıralım daha iyi olur değil mi :)
Lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine...:sopa:

CEREN

CEREN

Üye
hemşerimi erzurum nere adana nere
adanada ikahmet ediyorum bak bunu bile düşünemiyorsun
neyse kardeşim lafı uzatmayalım
son sözüm;ben inandığım ve doğru olduğuna inandığım herşeyi savunur ve o yolda yürürüm chavrash keşke herkes senin gibi mantıklı düşünse ozaman bu memleket daha yüksek yerlerde olurdu :oke:

Üst Alt