Deniz Gezmiş 52 dakikada öldü

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Ben deniz gezmiş in kim olduğunu ne iş yaptığını bilmiyorum
sadece idam cezası gibi utantırıcı bir cezaya çarptırıldığını biliyorum
Türkiye Kimseyi Boş yere asmaz.
Tek diyebileceğim ben Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve TSK ya güveniyorum:)
Ben seni neden bu kadar çok seviyorum anlamadım gitti :bilmem::op:

kurt bey

kurt bey

Üye
Konu yine siyasi propanda halini almaya başlamış bazı arkadaşlar sayesinde.:nono:

CEREN

CEREN

Üye
form kurallarını ii biliyorum mesajınıda gayet ii anladım imalı imalı söylemene gerek yok çok şükür aklım yerinde ayrıca deniz gezmişi ve abdullah öcalanı bir tutanında aklından şüphe ederim kimsede kusurabakmasın...

Atakan

Atakan

Üye
:agla:(

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
form kurallarını ii biliyorum mesajınıda gayet ii anladım imalı imalı söylemene gerek yok çok şükür aklım yerinde ayrıca deniz gezmişi ve abdullah öcalanı bir tutanında aklından şüphe ederim kimsede kusurabakmasın...

:alkis:alkis:alkis

Nazy

Nazy

Üye
Ölü bedenlerin yaptığı işlerin arkasına sığınıp şikayet edeceğinize
bişeyler yapında Türkiye Size görede güzel yönetilsin:)
Deniz Gezmiş Öldüğünden Beri Karanlığa Mum yakacağınıza, Küfür Ediyorsunuz.
ölü bir adam yüzünden bir Türk ün Aklından şüphe etmek pek iyi bir fikir değil

kurt bey

kurt bey

Üye
Salla alim ya;)

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye

alakasız...... sana göre guzel yönetilio bana göre guzel yönetilmio biliosun guzellik göreceli bir kavram ayrıca ceydanın söyledıgı dogru zaten bu bahsettigimiz konular uzerıne bıras bıseyler okuyan yada bi yerden biseyler duyanlar apoyla denız gezmişi aynı kefeye koymaz

Nazy

Nazy

Üye
alakasız...... sana göre guzel yönetilio bana göre guzel yönetilmio biliosun guzellik göreceli bir kavram ayrıca ceydanın söyledıgı dogru zaten bu bahsettigimiz konular uzerıne bıras bıseyler okuyan yada bi yerden biseyler duyanlar apoyla denız gezmişi aynı kefeye koymaz

ben suçluyum ölülerin arkasından konuşuyorum:)

Valla benim ne Apo umrumda Nede Deniz Ne halleri varsa görsünler.
Benim Anlamadığım.
Neden Forum içerisinde bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz
madem Deniz Doğru Yapıyor Sizin neyiniz eksik sizde yapın aynı şeyleri
yoksa korkuyormusunuz, yada oturduğunuz yerden yazı yazmak daha kolay bir yolmu:)

Cesareti Gücü Olan Çıksın Taksim Meydanına İstediği Propagandayı Yapsın.
hatta denizi anma töreni düüzenleyin bakalım neler olacak
sonuçları, buraya cevap yazmak kadar kolaymı olacak merak ediyorum doğrusu...:ehe
ben düşüncemden ve olanlardan memnunum mutluyum
Mutluyum Çünki Türküm
Ne mutlu ki Türküm
Ne Mutlu Türküm Diyene:naughty:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
deniz gezmiş bir tek insanın burnunu bile kanatmamış biri bebek katiliyle aynı şartlar altında değerlendirimesi yanlış olur burada deniz gezmiş yerine başka biri olsaydı yine üzülürdüm benim kastettiğim insan olanlar insanlıktan çıkanlar değildi

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye

Benim Anlamadığım.
yoksa korkuyormusunuz, yada oturduğunuz yerden yazı yazmak daha kolay bir yolmu:)

sonuçları, buraya cevap yazmak kadar kolaymı olacak merak ediyorum doğrusu...:ehe
Mutluyum Çünki Türküm
Ne mutlu ki Türküm

düşüncelerimiz farklı ama bunda sana katılıyorum herkezin lafı var ama icraatı yok sadece yorum la kalıyor o icraatlar

CEREN

CEREN

Üye
Liseliler Deniz Gezmiş hayranı
ananlar var bende istanbulda olsaydım bende onların arasında olurdum ve ayrıca senın düşüncelerin nazy çok alakasız bu konuyla sevmiyorsan neden yorum yazıysun ki negativin yazdığı gibi konuya bakmadan gecin çok rahatsız oluyorsanız ama yok sizin amacınız tartışma ortamı yaratmak e kusurabakma bende senle tartışacak değilim ama senin ölmüş insana da saygın yok hadi herkese ii forumlar

technonur

technonur

Üye

Benim Anlamadığım.

Mutluyum Çünki Türküm
Ne mutlu ki Türküm

devletin böyle şeylere göstermiş olduğu şiddeti marifetmiş gibi anlatıp birde sırıtıyosun 1mayısta gördük olanları emniyet ne kadar desteklenir bilinmez hakkını arayıp dayak yemenini nesi komiktir şaşşarım

Nazy

Nazy

Üye
neyse size iyi eğlenceler
ama vaktinizi boş şeyleri düşünerek harcamamanızı öneriyorum
bu konuya son mesajımdır:)

CEREN

CEREN

Üye
kimsenin boş birşeyler düşüneceğini sanmıyorum eminim herkes hayatı için en güzel şeyleri düşünüyordur ve hayata gecirmeye çalışıyordur;)
burada bazı(ları)denizi bilmiyormuş ne iş yaparlar bilmiyorlarmış zannedersem bu yüzden gereksiz yorumlar yapıyorlar buda gülünç bir durum ortaya çıkarıyor:)
yaşasın deniz ve deniz gibi düşünen insanlar:turkiye:

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
nazy sen cewap yaz dıe yazmıorm ama senn son soyledıklerın uzerıne bısey yazcam
1) onn gibi dusundugun zaman illada git taksıme eylem yap git gundogduyu kapat boyle seyler yapmana gerek yoq bız yanı bnm gıbı dusunenler onun ne ugurda öldugunu blıorız ve sadece buna saygı duyuyoruz arkasından bılıp bılmeden belkı hakkında 1-2 cumle bıle okumadan burda fütürsuzca konusmak kolay sadece bılmıosan hakkında ılerı gerı konusmucaksın kı ona saygı duyanları ıncıltmeyesın
2) bır saattır bağırmıssın Ne Mutlu Turk'um dıyene mutluyum cunku ben turkum dıye unutma o adam bır turk dusmanı degıl !!! ıdam sehpasına cıkınca bıle son defa soylemek ıstedıgın bırsey varmı dıe soruyorlar Yaşasın Tam bağımsız Türkiye dıye bağırıo yanı sen aldın olayı Türk Düsmanlıgına Cektın 6-7 ay once Cumhurıyet mıtınglerı vardı hatırlıyorsan ordada Türk Bayragımızı aldık ve gıttıq allaha sukur yanı uzun lafın kısası adamın amacını bılmıosun yapmak ıstedıklerını bılmıosn alıyosun o adamın bebek katili bi teroristle aynı kefeye koyuyorsun bari google da ara hıc deılse 1-2 cumle oku sora yorum yap daha fazlada yorum yapmak ıstemıorm buda bnm son mesajın daha fazla uzatmaya gerek yoq cunku bunun ılerısı guzel gozukmuo daha beraber paylasacagımız cok sey var bırbırımızı kırmak hos olmas seversın sevmezsın o kımseyı baglamaz ama sadece adını okuyup a bıde bende yorum yazıyım mantıgıyla yorum yapmayalım bide denizi anma törenlerı hazırlayın bakalım ne olcak dıyosun her sene öldugu tarıhte mezarı basında bınlerce kısı toplanıo haber demı ızlemıosun napıosun

karides

Üye
Kesinlikle kasıtlı yapılmıştır diye düşünüyorum.
Yazık hem de çok yazık olmuş. Sorumlularını iyi bir kabir azabı bekliyor.

Deniz'in tek suçu ülkesini sevmesiydi.
Acaba onu aşağılayanlar, küçük görenler, onun gibi ülkeleri için dar ağacına gülerek gidebilecekler mi acaba? Ha, itiraf edeyim ben o kadar kolay yapamam bunu. Anlayamadığınız da şu: O, bu yüzden Deniz. Dün hücre arkadaşını televizyon'da izliyorum. Adam "Kuran'a el basarım, söylediklerim gerçek" diyor. Dar ağacına götürülürken, aniden dönmüş ve gülerek 'Hoşçakal çocuk, bana da güle güle" demiş. Kim bu kadar cesur olabilir ki? Yok siz şurada yanılıyorsunuz, Kimsenin Deniz olma derdi yok bu ülkede. Deniz'in de istediği bu değildi. Sadece anlaşılmaktı gayesi. Anlaşılmak. Anlaşılmak. Analşılmak. Bir yol çizmeye çalıştı o sadece. Bu yolda da herkes kendi doğrularıyla-yanlışlarıyla var olacaktı. Kimsenin kendisine benzemesini de istemezdi ayrıca. Bazı insanlar vardır, eylem adamıdır; bağlasan durmayan cinsten. Bazı insanlar vardır, akıl adamıdır; uykuda düşünen cinsten. Eylem adamı olmak zordur Nazy. Adamı çok yorar (Hayatımın iki yılında eylem adamı oldum ve geriye kalan hayatım boyunca anlatacak kadar hatıram oldu). Akıl adamı olmak da kötü değildir. Bak hayatım boyunca etrafımda kendimden yaşça küçük veya karakter olarak zayıf çok insanı etkilemişimdir ve bunlar misalen okumayı benle sevmiştir. Fikir adamı olmaya çalışmışlardır. Bu da benim üstlendiğim Deniz Gezmiş'liktir bir nevi.
Bu konuda daha fazla agresif tartışamıyorum; çünkü çok ama çok hüzünlü bir hikayedir Deniz Gezmiş.
Bu nedenle sadece "iyi forumlar" diyorum, onu küçülten arkadaşlarıma.

Not : İkinci Dünya Savaşından mutlak yenilgiyle çıkan Almanya ve Japonya'nın bugünkü konumu ile Türkiyemin bugünkü konumunu karşılaştırıp, TC Kanunlarının eski yanlışlarına ve 10 yılda bir yönetime el koyan zihniyete güvenmeye devam edin siz kardeşlerim (Ne alakası var demeyin, Darbe yıllarını yaşayanlara sorun. Ne demek istediğimi anlatacaklardır size). Ben güvenmiyor ve hatta geri kalmışlığımızın baş sorumluları olarak da bunları gösteriyorum arkadaşlar.

CEREN

CEREN

Üye
:alkis:alkis:alkis:alkis
çok güzel yorumladınız

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle kasıtlı yapılmıştır diye düşünüyorum.
Yazık hem de çok yazık olmuş. Sorumlularını iyi bir kabir azabı bekliyor.

Deniz'in tek suçu ülkesini sevmesiydi.
Acaba onu aşağılayanlar, küçük görenler, onun gibi ülkeleri için dar ağacına gülerek gidebilecekler mi acaba? Ha, itiraf edeyim ben o kadar kolay yapamam bunu. Anlayamadığınız da şu: O, bu yüzden Deniz. Dün hücre arkadaşını televizyon'da izliyorum. Adam "Kuran'a el basarım, söylediklerim gerçek" diyor. Dar ağacına götürülürken, aniden dönmüş ve gülerek 'Hoşçakal çocuk, bana da güle güle" demiş. Kim bu kadar cesur olabilir ki? Yok siz şurada yanılıyorsunuz, Kimsenin Deniz olma derdi yok bu ülkede. Deniz'in de istediği bu değildi. Sadece anlaşılmaktı gayesi. Anlaşılmak. Anlaşılmak. Analşılmak. Bir yol çizmeye çalıştı o sadece. Bu yolda da herkes kendi doğrularıyla-yanlışlarıyla var olacaktı. Kimsenin kendisine benzemesini de istemezdi ayrıca. Bazı insanlar vardır, eylem adamıdır; bağlasan durmayan cinsten. Bazı insanlar vardır, akıl adamıdır; uykuda düşünen cinsten. Eylem adamı olmak zordur Nazy. Adamı çok yorar (Hayatımın iki yılında eylem adamı oldum ve geriye kalan hayatım boyunca anlatacak kadar hatıram oldu). Akıl adamı olmak da kötü değildir. Bak hayatım boyunca etrafımda kendimden yaşça küçük veya karakter olarak zayıf çok insanı etkilemişimdir ve bunlar misalen okumayı benle sevmiştir. Fikir adamı olmaya çalışmışlardır. Bu da benim üstlendiğim Deniz Gezmiş'liktir bir nevi.
Bu konuda daha fazla agresif tartışamıyorum; çünkü çok ama çok hüzünlü bir hikayedir Deniz Gezmiş.
Bu nedenle sadece "iyi forumlar" diyorum, onu küçülten arkadaşlarıma.

Not : İkinci Dünya Savaşından mutlak yenilgiyle çıkan Almanya ve Japonya'nın bugünkü konumu ile Türkiyemin bugünkü konumunu karşılaştırıp, TC Kanunlarının eski yanlışlarına ve 10 yılda bir yönetime el koyan zihniyete güvenmeye devam edin siz kardeşlerim (Ne alakası var demeyin, Darbe yıllarını yaşayanlara sorun. Ne demek istediğimi anlatacaklardır size). Ben güvenmiyor ve hatta geri kalmışlığımızın baş sorumluları olarak da bunları gösteriyorum arkadaşlar.

Ah ah bide anlasalar. İşleri güçleri neyse kavga çıkmasın...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Nazy, yanlış anlama ama hani derler ya; bilmediğin bir şey üzerine konuşma, diye. İşte o misal. Yazdıklarınla buradaki mevzunun ve konu adamının örtüşür bir yanı yok güzel kardeşim. :op:

Üst Alt