Bu kaçıncı perşembe???Umutlar yine mi perşembeye kaldı
sago kaf-kefbak yine başa döndü bu durum yine sona sardı aynı kaset bıktım![]()

Herkesin adına hayırlı olsun![]()

Herkesin adına hayırlı olsun![]()
Sebepsiz gitti birden bire çocuk.Hocam aynen öyleyim bende direk gözüm Lumia 920 Denim Geldi arıyorum bulamayınca sinirleniyorum. Beklemiyorum artık keyfi kullanıyorum 920'yi. iphone 5s candır.Ben beklemiyorum artık , bekledikçe insanın morali siniri bozuluyor hatta elimden geldiğince forma girmemeye çalışıyorum , çünkü girip 920 yada iyi bir ilerleme olmadığını görünce sinirleniyorum telefonu fırlatıp atasım geliyorBakın ne kadar sakinim ben melek gibiyim Microsoft sayesinde (!)
![]()
![]()
Hocam aynen öyleyim bende direk gözüm Lumia 920 Denim Geldi arıyorum bulamayınca sinirleniyorum. Beklemiyorum artık keyfi kullanıyorum 920'yi. iphone 5s candır.
Onu elimde kullandığımdan dedim kusura bakmayın da hiçbir Lumia can değil şuanda. Z3 ise evet candır kandır.5s falan can değil tek telefon ya Lumia 1520 / yeni gelecek amiral gemi yada Sony Xperia Z3"
5s varken 920 kullanıp birde üstüne"denim" mi bekliyosun ?Hocam aynen öyleyim bende direk gözüm Lumia 920 Denim Geldi arıyorum bulamayınca sinirleniyorum. Beklemiyorum artık keyfi kullanıyorum 920'yi. iphone 5s candır.

5s varken 920 kullanıp birde üstüne"denim" mi bekliyosun ?![]()
Hocam ikisini birden kullanıyorum bunu en iyi ben bilirim. 920 nin tek avantajı ekran boyutu.Lumia 920 nin kategorisi olmamasına rağmen yani 920 den bir yıl sonra çıkan bir telefon olmasına rağmen 5 veya 5S ile kapışabilen bir telefon 920 ki yani iPhone sadece ismi var özellikleri pek ahım şahım değil bence
Bu arada kameradan tutunda oyun oturmasına kadar sesine veya stabilliğine kadar her şey 5S.Hocam ikisini birden kullanıyorum bunu en iyi ben bilirim. 920 nin tek avantajı ekran boyutu.
Hocam 5S i pek bilmem onla pek kıyaslayamadım 1-2 kere dışında ama 5 i her türlü geçen bir telefon 920 , iPhone 5 ile kıyaslama fırsatım çok oldu o yüzden bu kanıya vardım ama 5s ile çok kıyaslayamadım muhtemel fikrim onlada hemen hemen baş başa kapışabilir "Bence"Hocam ikisini birden kullanıyorum bunu en iyi ben bilirim. 920 nin tek avantajı ekran boyutu.
Bu arada kameradan tutunda oyun oturmasına kadar sesine veya stabilliğine kadar her şey 5S.