Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Umutlar yine mi perşembeye kaldı

SLH.55

SLH.55

Üye
bak yine başa döndü bu durum yine sona sardı aynı kaset bıktım :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ceza87
sat s3 al

sat s3 al

Üye
Herkesin adına hayırlı olsun :biggrin::biggrin:

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ben beklemiyorum artık , bekledikçe insanın morali siniri bozuluyor hatta elimden geldiğince forma girmemeye çalışıyorum , çünkü girip 920 yada iyi bir ilerleme olmadığını görünce sinirleniyorum telefonu fırlatıp atasım geliyor :) Bakın ne kadar sakinim ben melek gibiyim Microsoft sayesinde (!) :) ;)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben beklemiyorum artık , bekledikçe insanın morali siniri bozuluyor hatta elimden geldiğince forma girmemeye çalışıyorum , çünkü girip 920 yada iyi bir ilerleme olmadığını görünce sinirleniyorum telefonu fırlatıp atasım geliyor :) Bakın ne kadar sakinim ben melek gibiyim Microsoft sayesinde (!) :) ;)
Hocam aynen öyleyim bende direk gözüm Lumia 920 Denim Geldi arıyorum bulamayınca sinirleniyorum. Beklemiyorum artık keyfi kullanıyorum 920'yi. iphone 5s candır.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Hocam aynen öyleyim bende direk gözüm Lumia 920 Denim Geldi arıyorum bulamayınca sinirleniyorum. Beklemiyorum artık keyfi kullanıyorum 920'yi. iphone 5s candır.

5s falan can değil tek telefon ya Lumia 1520 / yeni gelecek amiral gemi yada Sony Xperia Z3"

osmanmert94

osmanmert94

Üye
5s falan can değil tek telefon ya Lumia 1520 / yeni gelecek amiral gemi yada Sony Xperia Z3"
Onu elimde kullandığımdan dedim kusura bakmayın da hiçbir Lumia can değil şuanda. Z3 ise evet candır kandır. ;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
5s varken 920 kullanıp birde üstüne"denim" mi bekliyosun ? :)

StartTheGame

StartTheGame

Üye
5s varken 920 kullanıp birde üstüne"denim" mi bekliyosun ? :)

Lumia 920 nin kategorisi olmamasına rağmen yani 920 den bir yıl sonra çıkan bir telefon olmasına rağmen 5 veya 5S ile kapışabilen bir telefon 920 ki yani iPhone sadece ismi var özellikleri pek ahım şahım değil bence

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Lumia 920 nin kategorisi olmamasına rağmen yani 920 den bir yıl sonra çıkan bir telefon olmasına rağmen 5 veya 5S ile kapışabilen bir telefon 920 ki yani iPhone sadece ismi var özellikleri pek ahım şahım değil bence
Hocam ikisini birden kullanıyorum bunu en iyi ben bilirim. 920 nin tek avantajı ekran boyutu.
Hocam ikisini birden kullanıyorum bunu en iyi ben bilirim. 920 nin tek avantajı ekran boyutu.
Bu arada kameradan tutunda oyun oturmasına kadar sesine veya stabilliğine kadar her şey 5S.

versino2

versino2

Üye
Bugünde bişey yok

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Lumia 925 soft reset attım ve tekrar güncelledim denime hoşgeldiniz diyor ama extralardan bakıncxa cyan yazıyor niye böyle :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Muhtemelen haftaya kaldı arkadaşlar

StartTheGame

StartTheGame

Üye

Bu arada kameradan tutunda oyun oturmasına kadar sesine veya stabilliğine kadar her şey 5S.
Hocam 5S i pek bilmem onla pek kıyaslayamadım 1-2 kere dışında ama 5 i her türlü geçen bir telefon 920 , iPhone 5 ile kıyaslama fırsatım çok oldu o yüzden bu kanıya vardım ama 5s ile çok kıyaslayamadım muhtemel fikrim onlada hemen hemen baş başa kapışabilir "Bence"

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Heheh

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
735 Denim ek güncellemesini aldı.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt