Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Denimin gelmesi çok önemli bir olay değil ben sadece pfd den kurtulmak istiyorum şarj az gidiyor

• Beğen
Tepkiler: ON9

Toros542

Toros542

Üye
Ben böyle şirketin de vereceği güncellemenin .......... noktalı yerleri Microsoft'ta çemkirmek isteyen arkadaşlara ayırdım :) ben zaten microsoftu aradım içimdeki kötülüklerden sayelerinde kurtuldum.bu ne böyle millete kafayı yedirecekler sahtekarlar.artık bu son telefonum olacak. bi daha telefon alırsam akılsız olanından alacam. şöyle eski klasik olanından. alo mu alo mesaj mı mesaj ohh kafamı dinleyecem artık. herkese tavsiyemdir. elin amerikalısı,çinlisi,japonu korelisi yapıyor biz de sazan gibi atlıyoruz her çıkana.almayalım bakalım o zaman ne halt edecekler görelim!!!

Moderatör Edit: Üsluba dikkat edelim.

Yönetici tarafından düzenlendi:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
an itibari ile;
Dünya genelinde tüm 820 modeller arasından (76 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Dünya genelinde tüm 920 modeller arasından (81 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Country Variant olan modellerden 820nin Denim alıp 920nin almadığı ülke sayısı 4
Country Variant olan modellerden 920nin Denim alıp 820nin almadığı ülke sayısı 3
Country Variant olan modellerden hem 820nin hem de 920nin Denim aldığı ülke sayısı 12
:)
eveeet gelelim bugünkü son duruma :kıskıs:
Dünya genelinde tüm 820 modeller arasından (76 adet) Denim alan cihaz sayısı 44 (+2)
Dünya genelinde tüm 920 modeller arasından (81 adet) Denim alan cihaz sayısı 48 (+6)
Country Variant olan modellerden 820nin Denim alıp 920nin almadığı ülke sayısı 4 (-)
Country Variant olan modellerden 920nin Denim alıp 820nin almadığı ülke sayısı 4 (+1)
Country Variant olan modellerden hem 820nin hem de 920nin Denim aldığı ülke sayısı 15 (+3)

Rainesto

Rainesto

Üye
Geleceği yok ta insan bekliyor işte

versino2

versino2

Üye
16 gb 925 alalı bu akşam tam tamına 3 hafta olacak vodafone hala test ettiğini soyluyor şaka gibi

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bence nisanda gelir, gerçi o zamanda gelmeyebilir şubatta da martta gelecek diyorduk. Hiç gelmez yani.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
625e geldi✋

• Beğen
Tepkiler: Sensation
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
maç izlerken güncelleme haberi geldi, yüklendiği an klasörlemeyi denedim:D gözümüz aydın, darısı 920lere

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlık çok uzun olduğu için modelleri başlıktan kaldırdım. Konunun ilk mesajından da takip edebilirsiniz. Artık sadece gelen modelleri başlığa ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: byibo, OhMyDrogba ve papakudioflu
versino2

versino2

Üye
Yok artık ya en son 925 32 ler alacak

ArMaGeDdOn_87

Üye
920 ye de haftaya kadar gelir

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bugün de pas geçtik.

ON9

ON9

Üye
Denimi falan artık düşünmüyorum da Acer in yeni ORTA segment cihazına bakın. Özellikleri süper olmuş. Sd410 bile var
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adamların W10 ile birlikte tanıtacağı Amirali merak ediyorum şimdiden. Microsoft a posta koyacaktır bence. En azından donanım açısından

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt