Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

bj_kmurat

Üye
benim için ne yazdığı önemli değil aslında ama ben bayadır kısayolda hücresel veriyi açabiliyorum. bu denim'in özelliği değil miydi?
benim için ne yazdığı önemli değil aslında ama ben bayadır kısayolda hücresel veriyi açabiliyorum. bu denim'in özelliği değil miydi?

versino2

versino2

Üye
Sabır filan kalmadı bu ne ya Mart geliyor hala Denim alamadık.2014 sonuna kadar tüm telefonlar alacak deniyordu birde.Boş boş bekliyor telefon

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Sabır filan kalmadı bu ne ya Mart geliyor hala Denim alamadık.2014 sonuna kadar tüm telefonlar alacak deniyordu birde.Boş boş bekliyor telefon

Aynen artık heyecan yerini bıkkınlığa bıraktı

skynet

Üye
Hocam sizde diğer alan modelin romunu kurun :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
La verin artık bugün şunu ya. Saçmaladılar haa teallam ya.

pirenuri

pirenuri

Üye
Üvey evlat 920.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bence microsoft burda beklenilen özellikleri verse belkide önizleme sürümünden daha iyi olabilir diye düşünüyorum @papakudioflu ali kemal abinin açtığı konu Anket - Windows Phone 8.1 Eksikler ve İstekler Anketi (En Fazla 10 Oy Kullanabilirsiniz) - MaxiCep içeriğinde sadece 2 tanesi olmuş merak ettiğim şey acaba bunlar olucak mı ?

Çoğu halledilecek ancak final sürümüne doğru parça parça verilecek.
Build etkinliği sonrasını yani Mayıs ayını bulur...

• Beğen
Tepkiler: byibo

DareDevil1320

Üye
Bu denim güncellenmesini lumia 1320 için üç açıdan faydalı oldu.

1) Kamera aşırı yavaştı, şimdi sadece yavaş oldu. Keşke iPhone'lar ve Samsung'lar gibi bastıkça tık tık tık çekebilse. Bir saat odaklanıp çektiği fotoğraf sanki çok netmiş gibi.
2) Isınma kesinlikle çok daha azaldı. Eskiden badland oynarken telefon yanacak diye korkardım resmen. Şimdi onun yarısı kadar ısınıyor. Bu iyi bir gelişme. Yoksa aşırı ısınma rahatsız ediyor acaba cihaza zarar mı vermiş oluyorum diye.
3) Bazı web sitelerini opera mini sürümünde değil normal mobile sürümünde açıyor. Erişim imkanı arttı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
acaba 820ye ilk hangi ülkede Denim gelecek? o şanslı ülke hangisi olacak? :)

trhnbrtc

Üye
620 ye hala kuramadım telefonunuz güncel güya ilk biz almıştık denimi :(

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ama gerçekten gecikti şimdiye tüm cihazlar bitmiş olması gerekirdi

skynet

Üye
SLH.55

SLH.55

Üye
bu akşam dağıtılsın artık

Dejavuex

Dejavuex

Üye
İçimden bir his diyo ki yarın akşama kadar gelicek..

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Benimki de diyorki bu hafta gelmeyecek

Üst Alt