lumia 830 sahipleri yazan kısım dimi abiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki çelişkiyi kim bulacak![]()

lumia 830 sahipleri yazan kısım dimi abi![]()

buldum 3.resim farklı duruyorEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki çelişkiyi kim bulacak![]()

buldum 3.resim farklı duruyor![]()

Abi madem yüklenemiyor neden "Görüntüle" yazısı varEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki çelişkiyi kim bulacak![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki çelişkiyi kim bulacak![]()

Yeni Lumia Camera, desteklenen cihazlar için Lumia Denim güncellemesiyle birlikte otomatik olarak kurulurEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki çelişkiyi kim bulacak![]()

Yeni Lumia Camera, desteklenen cihazlar için Lumia Denim güncellemesiyle birlikte otomatik olarak kurulur![]()

Küçülttüm abi, daha ne kadar küçülteyim

Küçülttüm abi, daha ne kadar küçülteyim![]()
eyvallah abi, kusura bakmaŞunu dene:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen hem de uygulamaya güncelleme geldi ama güncelleyemiyorumBu uygulama cihazınızda kullanılamıyor demesine rağmen "Görüntüle" yazısı var.
Demek ki kullanılamamasına rağmen kurulu durumda![]()
Ben güncelledim sorun çıkmadı(1520)aynen hem de uygulamaya güncelleme geldi ama güncelleyemiyorum
uygulama sürüm numarasına bakmayı dene. Mesela bu linkte tıkla bakalım ne diyor.Ben güncelledim sorun çıkmadı(1520)