Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
630 güncelleme bi arkadaşa geldi ?
Ve aynı zamanda 625ede gelmedi

...decode...

...decode...

Üye
Bugün 820-920'ye gelecek :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, StartTheGame, mzcoools ve 1 kişi daha
byibo

byibo

Üye
lumia denim güncellemesini ilk duyduğumuz zaman sadece kamera iyileştirmeleri vb gibi birkaç özellikten oluştuğu için çoğumuz megapixeli yüksek olan modeller için diyorduk şimdi aradan zaman geçti denim güncellemesini çoğu model aldı birkaç tanesi dışında almadı yani ister istemez kıymete bindi asıl soruma gelincede neden 820-920 gibi modellere hala gelmedi acaba bu modeller kasıtlı olarak mı yapılıyor eski model diye ?

bj_kmurat

Üye
Lumia 920 de ekstralar+bilgi'yi güncelledikten sonra lumia cyan yazısı denim olarak değişti bende

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Lumia 920 de ekstralar+bilgi'yi güncelledikten sonra lumia cyan yazısı denim olarak değişti bende
Pfd deki tik i kaldırıp yada kalkıksa tekrar ekleyip dene derim, bende de değişmişti sevindim bişeyler yoluna girdi diye ama erken davranmışım tiki kaldırdım dı yine denim oldu :)

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
emz

emz

Üye
Ya arkadaşlar 525'e lsrt ile cyan kurdum ve direkt güncelleme kontrolü yaptım. Ardından birşey buldu indirdi ve kurdu. Ama ekstralar bilgi hala cyan yazıyor. 210 mb kurmuş . Sıfırlayınca hemen arattım ve kurdum güncellemeyi. Çok garip. Nedendir?:hmmm

bj_kmurat

Üye
Ev
Pfd deki tik i kaldırıp yada kalkıksa tekrar ekleyip dene derim, bende de değişmişti sevindim bişeyler yoluna girdi diye ama erken davranmışım tiki kaldırdım dı yine denim oldu :)
Evet şimdi dediğin gibi cyan oldu :)

skynet

Üye
O denim, cyan hatası telefona sıfırdan rom yüklemeden geçmez :)

Üst Alt