Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
Neden ki hocam öyle bir söylüyorsunuz ki sanki bakkaldan ekmek aldınız. :D

Yok nişanlımın iphone 4ü vardı onu aldım baktım kullanamıyorum iş yerinden birine sattım gittim onu aldım. Nişanlım da benim 5s'mi aldı

Yani en karlı nişanlım çıktı :D

technocu1

Üye
İnternet Explorer ın youtube dan atma problemi hala devam ediyor

tgoksen1

Üye
bakacagız dostum hepsıne iniyor suan
açıldıı merak ettıklerınızı yayında sorabılırsınız

pissed26

pissed26

Üye
valla hocam ben pek rastlamadım atma olayına umarım denim gelince atmaz bari :D bu arada vay koca 925 ilk güncellemeleri alan telefonumuz ne hale gedli 32 gb hala denim bekliyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: versino2
nofear3458

nofear3458

Üye
920 diye bi model yok galiba :(
Doğu maxicep bile tanımadı telefonu iphone sanıyo :)

orian

orian

Üye
920 diye bi model yok galiba :(
Doğu maxicep bile tanımadı telefonu iphone sanıyo :)
iphone 3gs e benzemez gene de :) yani 920 hala bir çok lumia serisinden daha donanımlı bir tel. bak bizde 925 32 gb ailesi olarak alamadık gğncellemyi :)

nofear3458

nofear3458

Üye
B
iphone 3gs e benzemez gene de :) yani 920 hala bir çok lumia serisinden daha donanımlı bir tel. bak bizde 925 32 gb ailesi olarak alamadık gğncellemyi :)

Benim anlamadığım şu giriş seviyesi cihazlar bile aldı biz hala bekliyoruz :(

YkPkY

YkPkY

Üye
harbiden ha

orian

orian

Üye
Lumia 925 32 gb için hiç bir haber yok mudur ki ? Sayın @papakudioflu ?

...decode...

...decode...

Üye
Bugün 820-920 ikilisine verseler bari

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben şubat içinde bekliyorum ama o gün bu gün değil bence, en erken haftaya çarşamba yada perşembe diyorum tahmin bu tabi, inşallah daha kısa zamanda gelir

orian

orian

Üye
Ben şubat içinde bekliyorum ama o gün bu gün değil bence, en erken haftaya çarşamba yada perşembe diyorum tahmin bu tabi, inşallah daha kısa zamanda gelir
Valla şubatta gelirse iyi diyorum artık ben..

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar lumia 925 denim güncellemesinde fotoğraftaki sararma problemi giderilmiş demiştim ama erken konuşmuşum sararma devam ediyor sadece flash kullanıldığında ve ayrıca denim güncellemesinde hücresel haricinde işe yarar hiçbirşey yok. Isınma devam ediyor,Explorer bataryayı resmen sömürüyor. Burada herkesin denim güncellemesini ne hevesle beklediklerini gördüm ama bekleyiş hüsranla sonuçlandı. Bana kalırsa w10 da bile birşey değişmeyecek. 32 gb 925 kullanan arkadaşlar cyan ile denim arasında hiçbir fark yok. Hücreseli açmak çok zor değil. Kısacası bize daha gelmedi diye boşuna sinirleniyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
orian

orian

Üye
Arkadaşlar lumia 925 denim güncellemesinde fotoğraftaki sararma problemi giderilmiş demiştim ama erken konuşmuşum sararma devam ediyor sadece flash kullanıldığında ve ayrıca denim güncellemesinde hücresel haricinde işe yarar hiçbirşey yok. Isınma devam ediyor,Explorer bataryayı resmen sömürüyor. Burada herkesin denim güncellemesini ne hevesle beklediklerini gördüm ama bekleyiş hüsranla sonuçlandı. Bana kalırsa w10 da bile birşey değişmeyecek. 32 gb 925 kullanan arkadaşlar cyan ile denim arasında hiçbir fark yok. Hücreseli açmak çok zor değil. Kısacası bize daha gelmedi diye boşuna sinirleniyorsunuz.
klasörleme olayı çok iyi o olaydı iyiydi :(

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
klasörleme olayı çok iyi o olaydı iyiydi :(
eğer pfd kurmadıysanız, yani gdr1 güncellemesinin ön izlemesi kurulu değilse sizde denim güncellemesi ile gdr1in son hali de geleceğinden size klasörleme ve daha bir çok yenilik gelecektir. arkadaşın cyan ile denim arasında hiç bir fark yok demesi; gdr1 ön izleme (pfd) kurulu cyan sürümü ile denim arasında hiç bir fark yok demek istiyor. zaten pdf yüklü kişiler için Denim sadece 930, 830, 1520 cihazları için kamera performansı getiriyor ekstra.

Üst Alt