Aybin.Kilic
Üye
Darısı üvey evlat 920'ye
Kimse bizim 620 kadar üvey olamaz
Wp 10 beta için bile esamemiz okunmayacak resmen. Gelmezse 2. - 3. güncellemeye kalacağız 
Darısı üvey evlat 920'ye
Wp 10 beta için bile esamemiz okunmayacak resmen. Gelmezse 2. - 3. güncellemeye kalacağız 
'hey Cortana'Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbunun yaptığını nasıl yaprım arkadaşlar bilgisi olan @papakudioflu @bulutsuzgece

Telefon kapalıyen açılıyor yani?Evet var
Telefon kapalıyen açılıyor yani?
925 nerde ?bende var bi denememe lazı m
sıralamaya gore diğer guncelleme 625 820 920 630 1320 1020 ye gelecek
Sen kilitliyken diyorsun da, arkadaşın biri telefon kapalıyken demiş. Yani siri, telefon kilitliyken değil, komple kapalıyken telefonu açıyor mu?Yani şarja takılı olmak şartıyla kilitliyken "hey siri" komutuyla aktif oluyor
usta diğer guncellemerdede bir kısmı geldğinde diğerlerini ardışık olarak tutturuyorum cyanda olmuştu bunada ardışık olarak verirlerse boyle olacaktır saçma sapan verirlerse değişebilir925 nerde ?
tam bende mesaj atıordum hacı920 ye sıra gelecekde göreceğiz
PfD yi kapatayım dedim sonuç NL920
Ve PfD yi açınca :

Wp de pil bitti , açma tuşu bozuldu diye kafayı yormaya gerek yok şarja takmak yeterli geliyor cihazı.Yani Kısaca Güç Tuşunuz Bozulursa ALLAH korusun,
Açmak İçin 'Hey Cortana' Demeniz Yetecektir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızvia @youtube

5 aşamalı sizin kendi sesinizi alıyor 'hey cortana' diyerekOrtamda birden fazla cortana varsa ne olacak
birde şu ekran okuyucusu var o neyin nesi ilk sayfada yazıyor
tabi birde yine dilimizde kullanılamayan sesle etkinleştirme onuda Türkçe verselerdi
5 aşamalı sizin kendi sesinizi alıyor 'hey cortana' diyerek
iphone var şarja takınca açılma özelligi wpye özel bir özellik değil.Wp de pil bitti , açma tuşu bozuldu diye kafayı yormaya gerek yok şarja takmak yeterli geliyor cihazı.
Öyle Cortana atraksiyonu yaşamaya gerek yoktu ki![]()
Boşuna Akıllı Asistan demiyorlar. Sesini de tanıyorOrtamda birden fazla cortana varsa ne olacak
birde şu ekran okuyucusu var o neyin nesi ilk sayfada yazıyor
tabi birde yine dilimizde kullanılamayan sesle etkinleştirme onuda Türkçe verselerdi